Sezon başında Sinan Bayraktar ile kadro kuran ancak devre arası öncesinde teknik direktör değişikliğine giden 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde, Teknik Direktör Bora Marangoz'un raporu ile yönetim transferlere devam ediyor. Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve yönetimin hamleleri sonrasında TFF 1.Lig ekibi Ankara Keçiörengücü'nden sağ kanat oyuncusu Yavuz Alemdar ve 1461 Trabzon'ndan genç forvet Ömer İmamoğlu ile sözleşme imzalandı.Ordu'ya gelerek 52 Orduspor Futbol Kulübü tesislerine gelen iki futbolcu, Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ile bir araya geldi. 21 yaşındaki Yavuz Alemdar'ın kiralandığı, 18 yaşındaki Ömer İmamoğlu ile ise 4.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Yavuz Alemdar Kimdir ?

TRT Gençlik ve Spor altyapısında futbol topu ile tanışan Yavuz Alemdar, 2012-2013 sezonu devre arasında Antalyaspor altyapısına transfer olmuştu. 2017-2018 sezonunda Antalya Kemerspor'a transfer olarak profesyonel sözleşme imzalayan Alemdar, bir sezon sonra yeniden Antalyaspor'a döndü. Sağ kanat oyuncusu, geçen sezon Mamak Futbol Kulübü'ne transfer olurken bir kaç gün önce ise Ankara Keçiörengücü'ne transfer olmuştu. 21 yaşındaki futbolcu, kariyerinde 2.Lig'de 26 maça çıktı.

Ömer İmamoğlu Kimdir ?

Futbola 2013 yılında Orduspor altyapısı kapısından giriş yaparak başlayan Ömer İmamoğlu uzun yıllar Mor-Beyazlı ekibin altyapısında forma giymişti. 2016-2017 sezonunun devre arasında ayrılan Ömer İmamoğlu, 1.5 sezon Altınordu ve bir sezonda Trabzonspor altyapılarında forma giymişti. 1.88 boyundaki oyuncu uzun boyu ve güçlü forvet görüntüsüyle dikkat çeken İmamoğlu, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de 1461 Trabzon'a transfer olurken, 18 yaşında olmasına rağmen Bölgesel Amatör Lig'de 4 maçta 76 dakika sahada kalmıştı.. Oynadığı 4 maçta da sonradan oyuna giren Ömer İmamoğlu 2 kez gol sevinci yaşamıştı. 2019 yılının Nisan ayında ise İtalyan "La Lazio Siamo Noi" adlı internet sitesinin özel haberine göre Trabzonspor altyapısında forma giyen Ordulu 2002 doğumlu Ömer İmamoğlu, İtalyan devi Lazio'nun transfer listesinde yer aldığı belirtilmişti.SAMET KARADAĞ/ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi