PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşu ile başlayan oyuncular, yaklaşık 1,5 saat süren idmanda yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç ve sonrasında şut çalışması yaptı.

Kadro dışı kalan ve kulüp yönetimi tarafından affedilen takım kaptanı Hüsamettin Tut da antrenmanda yer aldı.

Teknik direktörü Hüseyin Özcan, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçına en iyi şekilde hazırlanma gayretinde olduklarını söyledi.

Bazı iş adamlarının futbolculara yönelik prim taahhüdünde bulunmasını doğru görmediğini anlatan Özcan, "Ordu kamuoyundan özellikle ricam, futbolcularımıza prim taahhüdünde bulunulmasın. Bunu özellikle talep ediyorum. Bu çocuklarımız daha genç. Düşüncelerinin para odaklı ya da çıkar odaklı olmasını istemiyorum. Biz böyle bir gençlik ve futbolcu istemiyoruz. Onların çoğu öğrenci. Eğitimlerini de düşünmek zorundayız. Genç futbolcuları para odaklı ve kazanç odaklı bir düşünceye yönlendirirsek biz onları istediğimiz gibi kazanamayız ve kaybederiz" diye konuştu. 

Bu anlamda herkesten duyarlı davranışlar beklediklerini vurgulayan Özcan, "Kimse ne olur sesli olarak prim düşüncelerini kamuoyuna yansıtmasın. Varsa bir düşünceleri lütfen sessiz bir şekilde gelip yönetimle bu konuyu konuşsun. Onlar da gerekli açıklamaları resmi sitelerinden yaparlar. Eğer kurtuluş bu şehrin çocuklarındaysa biz bunun altını iyi doldurmalıyız. Lütfen bu çocuklarla iletişim kuranlar bazı şeyleri göz önüne alarak iletişim kursun. Bunlar deneyimli ve geçmişi dolu çocuklar değil" ifadesini kullandı. AA

 

Editör: Haber Merkezi