PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti. 

İyi çalışırsak hep kazanan oluruz

Kulübün Durugöl Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 2 saat süren idmana, sakatlığı süren Hüseyin Kuday ile Emre Can Baş katılmadı. 

Antrenmanın ardından açıklama yapan teknik direktör Özcan, pazar günü oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarının verimli geçtiğini söyledi. Günde çift idman yaptıklarını ve takımdaki oyuncuların her geçen gün üzerine koyduğunu belirten Özcan, "Çalışmalarımızı aksatmadığımız sürece takımımız hep kazanan olacaktır" dedi. 

Kimsenin mezesi olmadık

Takımdaki genç oyuncuların öğrenme arzusunun mutluluk verici olduğunu ifade eden Özcan, elinden geldiğince bilgi ve tecrübelerini oyuncularına aktarmaya çalıştığını kaydetti. Son haftalarda Orduspor'un kalesinde fazla gol gördüğü için "averaj takımı" söylemlerini asla kabul etmediğini vurgulayan Özcan, şöyle konuştu:

"Orduspor'a 'averaj takımı oldu' demek çok yanlış ve haksızlıktır. Bunu asla kabul etmiyoruz. Kadroda yer alan oyuncu grubunun kim olduğu ortada. Orduspor takımını 17 ile 19 yaş arasındaki oyuncu grubu temsil ediyor. Biz asla kimsenin mezesi olmadık ve olmayacağız. Biz onurlu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Lütfen bu düşüncelerden herkes kurtulsun. Her şeyden önce bu genç oyuncuların çok hatırı var.1

Özcan, PTT 1. Lig'deki takımların halen Orduspor'u çok ciddiye aldığını ve bunu son oynanan maçlarda gördüklerini aktararak, kendilerinin de buna göre hareket edeceğini ve çok çalışacaklarını sözlerine ekledi. AA

 

Editör: Haber Merkezi