Orduspor’un etkili oyuncusu Bahar Öztürk’ün, Agüspor maçında yaşananlar nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiği ve ceza alma ihtimali olduğu belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulundan coach Alper Durur ” Avukatlarımız konuyla ilgileniyor. Savunmamızı vereceğiz. Agüspor maçında yaşanan olaylar ile ilgili görüntüleri federasyona gönderip şikayetçi olacağız.” dedi.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ise resmi site üzerinden ”Bütün bunlarla birlikte oyuncumuz Bahar Öztürk’ün maçtan sonra hakemlere yönelik uygunsuz sözlerinden dolayı disiplin kurula sevk edildiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Bu kadar gergin bir maç sonrası kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmenin yanı sıra bir de takımımızın en önemli oyuncularından birini kaybetme riski ile karşı karşıya kalmış bulunmaktayız. Bu olay kulübümüzde derin bir endişe ve tepki yaratmıştır. İdari ekibimiz maç sonu görüntülerini defalarca izleyip maç sonunda bahsi geçen ortamın oluşmadığını; Bahsi geçen küfürlerden bir tanesinin(raporda birden fazla küfürden bahsediliyor) hakemlerin üçünün de erkek olduğu bir ortamda sadece kadınlar için kullanılan İngilizce ‘b**ch’ kelimesi olması zaten başlı başına bir çelişki teşkil etmektedir.

Bu konuyu oyuncumuzla paylaştığımızda kendisinin hakemlere sinirli bir şekilde baktığını ve sadece ‘Nice job’ dediğini tarafımıza bildirmiş ve video görüntülerinde de kontağın sadece 10 SALİSE sürdüğü açıkça görülmektedir. Oyuncumuz ile alakalı savunmamız deliller ve görüntüler eşliğinde avukatımız tarafından disiplin kuruluna ulaştırılacaktır. Bu konuda disiplin kurulunun haklılığımızı göreceğine inancımız sonsuzdur.” açıklamalarını paylaştı. OrduYorum / Samet Karadağ FM

Editör: Haber Merkezi