OrduYorum / Samet Karadağ FM

Türkiye 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden  İstanbul ekibi Sarıyer, bu sezon oynadığı 10 karşılaşmada 2 galibiyet 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 26 Ekim'de İnegöl ile oynadığı son lig maçında ilk mağlubiyetini alan Sarıyer, maçtan önce teknik direktör değişikliğine  gitmiş ve yeni teknik direktör Köksal Uzun ilk maçından mağlubiyetle ayrılmıştı.

 Sarıyer Türkiye Kupası 2.Tur maçında Turgutluspor'u 3-0 gibi net bir skorla geçerek 3.Turda Orduspor ile eşleşti.


 
TANIDIK İSİMLER VAR

Turgutluspor kadrosuna bakıldığında Orduspor'un çok yakından tanıdığı isimler var. Orduspor altyapısından yetişen ve genç yaşında 1.5 yılda içinde  Orduspor'da 30 maça çıkan Günay Şakar. Bu sezon Sarıyer forması ile 10 maça çıkan Günay, sadece Türkiye Kupası maçında gol sevinci yaşadı. 2008-2009 yılında Orduspor kadrosuna katılan Muhammed Türkmen yarım sezon kaldığı Orduspor'da sadece 1 kez forma şansı bulup devre arası İstanbulspor'a transfer olmuştu. Bu sezon Sarıyer forması ile 5 maça çıktı.

Sarıyer takımında ayrıca geçen sezon Balıkesirspor'da forma giyen Serhat Akyüz, Sakaryaspor altyapısından yetişerek Beşiktaş'a transfer olan Berat Çetinkaya, Beşiktaş altyapısından yetişen Soner Ergençay, bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen ve geeceğin yıldızı olarak lanse edilen ancak sonra düşüşe geçen Gürhan Gürsoy yer alıyor.

Sarıyer takımının en golcü oyuncusu ise 10 maçta 5 gol atan Eser Yayla.

Editör: Haber Merkezi