Orduspor'un Edirne Belediyesi Edirnespor'dan transfer ettiği 1993 doğumlu Özge Kavurmacıoğlu ile özel röportaj gerçekleştirdik.

1.87 boyunda olan ve kısa forvet pozisyonunda görev yapan Özge Kavurmacıoğlu yeni sezon öncesinde Orduspor'a transferinden geride kalan hazırlık maçlarına, önümüzdeki sezon hedefinden taraftarlara kadar birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Orduspor'a hoşgeldin. Yeni bir sezon ve yeni kurulan bir takım. Orduspor'a transfer sürecini değerlendirebilir misin ?

Orduspor yapılanması bilindiği gibi geç oldu. Ben de bu kuraldan dolayı, Türklerin oynama şansının az olmasından dolayı nereden daha iyi teklif gelir diye biraz bekledim. Orduspor teklif yaptığında biraz geç oldu ama güç olmadı. Daha çok süre alabileceğimi düşündüğüm için Orduspor'u tercih ettim.

Hazırlık maçları geride kaldı. Eksik başladığınız hazırlık turnuvası ile gelinen son noktayı değerlendirebilir misin ?

Adana'da toplanarak doğru düzgün idman bile yapmadan maçlara başladık. İki kişi de sonradan takıma katıldı. Benim gördüğüm ilk idmandan beri çok farkımız var. Gardımız ve forvetimiz eklendi. Bir oyuncu bile takımın enerjisini değiştirebiliyor. Gelen oyuncularda genellikle tecrübeli oyuncular. Son olarak transfer edilen gardımızda takıma eklendiği zaman herkes için çok iyi olacağını biliyorum. Herkesin gözünde kötü bir yerdeydik ama takımların bizden çekinmeye başladığını görebiliyorum. Takımın kimyası ve enerjisi bakımından çok iyi olacağımızı düşünüyorum.

Daha önce oynadığın takımlarda genellikle zirve için mücadele ettin. Orduspor'un 3 kulvarda mücadele edeceği sezon hakkında ne düşünüyorsun ?

Orduspor'u tercih etme nedenlerimden birisi de Avrupa Kupası'nda mücadele ediyor olmasıydı. Avrupa'da oynayacağım bir bile benim için tecrübe olacaktır. Türkiye'de ve Avrupa'da çok iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Sadece çok az zamana ihtiyacımız var. Kişisel olarak gittiğim her takımda iyi işler yaptım inşallah burada da iyi işler yapacağıma inanıyorum.

Son olarak Orduspor taraftarlarına ne söylemek istersin ?

Onları aramızda görmek istiyoruz. Taraftarların rakip takım üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. Onlarda gelip bize olan desteklerini gösterdiklerinde bizimde takım içinde göstediğimiz enerji çok daha farklı olacaktır.OrduYorum/Samet Karadağ/Özel  Röportaj

Editör: Haber Merkezi