A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

Burak konuşmasında’’Çalışmalar iyi geçiyor. Hocalarımız bana şans verdi ve Bolu Kampı’na aldılar.Şimdilik her şey iyi.Benim de biraz eksiklerim var,geç başladım çalışmalara.15-20 gün daha geç başladım ama iyi gidiyor. Ben de elimden geleni yapıyorum. Biraz genç olduğum için hocalarımız da üstüme düşüyor.İnşallah bu sene şans verilirse oynayacağım.

Hayallerim , ilk önce Orduspor’da oynamak. Ben de Orduluyum, Mesudiyeliyim. Ordu’da oynayıp bir üst lige gitmek,üç büyükler de oynamak her genç futbolcunun olduğu gibi milli takımda oynamak. Ondan sonr a da tabii ki çok çok iyi olursam ve o şansı yakalarsam yurt dışı macerası istiyorum. Tabi bunlar hayal gibi gözüküyor ama çalışınca futbolcu her şey olur diye düşünüyorum. İlk hedefim Orduspor’da başarıyı yakalayan genç bir oyuncu olmak istiyorum. Hocalarım da şans veriyor. Ben de elimden geleni yaptım Bolu Kampında.İyi geçtiğini düşünüyorum.Bu sene hocalarım şans verirse o şansı en iyi şekilde kullanmak istiyorum.

Örnek aldığım futbolcu Türkiye’den fiziği ve oyun stili bana benzediği için Emre Belözoğlu sevdiğim futbolcular arasında. Yurt dışında ise Xabi Alonso ‘yu beğeniyorum.

Editör: Haber Merkezi