2.Amatör Lig’de final niteliği taşıyan maçta yaşananlar futbolun önüne geçti. Kotyora Futbol Kulübü ile Perşembespor arasında oynanan karşılaşmada, sezonun ilk yarısında Perşembe’de oynanan ve kavgayla sonuçlanan maçın yankıları sürerken, devre arası ortalık karıştı.
Tekmeler, taşlar havada uçtu !
Maçın ilk yarısında futbolcuların saha içerisindeki agresifliği Kotyora Futbol Kulübü’nün attığı gol sonrasında daha da arttı. Karşılaşmanın hakeminin ilk yarıyı bitirme düdüğünün ardından iki takım soyunma odası yolunda birbirine girdi. Tekmelerin, tokatların birbirine girdiği kavgada Perşembespor yedek kalecisi rakip futbolcunun kafasına taşla vururken, ikinci yarı bütün olaylara rağmen başladı.

4’ü sahadan, 3’ü kenardan !
Karşılaşmanın hakemleri yaşanan olayları uzaktan izlerken, ikinci yarıya başlamadan önce saha komiserine gönderdiği notta ihraçları belirledi. Ev sahibi Kotyora Futbol Kulübü’nden Cenk’i oyun dışına atan hakem triosu, Perşembespor’dan ise ilk 11’de oynayan Mert, Hasan, Erdem ve yedek kaleci Tolga’nın yanı sıra teknik direktör Muharrem Hoca ve antrenör Levent Hoca’yı ikinci yarı öncesi attı.
Maç sonunda da devam etti !
Mücadelenin son 45 dakikasına Kotyora 10, Perşembespor ise 7 kişi başlarken saha kenarında olaylar devam etti. Bzı taraftarların çıkardığı olaylar sonrasında gözaltına alınanlar oldu. Perşembespor taraftarları ile Orduspor’un eski teknik direktörü Sinan Bayraktar arasında maç anında yaşananları polis son anda ayırdı. Maçın bitmesiyle birlikte olaylar devam ederken, taraftarların ve Perşembespor kafilesinin tesislerden ayrılmasıyla birlikte olaylar bitmiş oldu.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi