Kaleci

 

Elazığspor'da kalede Süper Lig'de de uzun süre görev alan Ivesa görev alıyor. Ivesa 3 maçta da 90 dakika görev aldı ancak son maçta yaptığı hatalarla güven vermedi. Ivesa'nın yedeği olarak Mücahit Atalay ve eski Ordusporlu Ferhat Odabaşı görev bekliyor.

 

Defans

 

Defans hattında tecrübeli Bilica bölgenin vazgeçilmezi olarak göze çarpıyor. Bilica ile birlikte Onur Güney ve İzzet Yıldırım üç maçta da 90 dakika görev aldı. Erdinç Yavuz ve Murat Kalkanda defans hattının tecrübeli isimlerinden ancak şu ana kadar görev alamadılar.

 

Orta Saha

 

Cangele, Birol Hikmet ve Murat Kayalı Elazısğpor'da bu sezon orta saha yükünü çekecek üç isim olarak duruyor. Birol Hikmet duran toplarda Murat Kayalı deansif anlamda Cangele ise hucüm olarak orta sahadan katkı sağlamaya çalışıyor. Hücüm oyuncusu Mehmet Çakır'da son 2 maçta o bölgede görevlendirildi. 

 

Forvet

 

Elazığspor'un en sıkıntılı bölgesi olan forvet hattında beş isimden hiçbiri üç karşılaşmada 90 dakika sahada kalmadı. Atilla Yıldırım, Ömer Yıldız ve Noyan Öz gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra Murat Tosun ve David Kılınç gol yollarında etkili olmaya çalışıyor.

 

SON 2 MAÇ

 

İki takım arasında oynanan son maçta Süper Lig'de oynandı. Orduspor sahasında oynanan maç 2-2 biterken Elazığ'da ise Elazığspor 1-0 kazanmıştı.

 

ESKİ DOST

 

Elazığspor'da Orduspor forması giyen iki isim yer alıyor. Geçen sezon sakatlıktan dolayı sadece 6 maçta görev alan Ferhat Odabaşı bu sezon Elazığspor başarısı için çalışacak. Ferhat'ın yanı sıra Süper Lig'de oynadığımız ilk sezon transfer edilen sol kanat oyuncusu Murat Kalkan'da görev verilmesi halinde Orduspor'a karşı forma giyecek. Murat Kalkan'da 17 kez Orduspor forması giymişti.

 

Samet Karadağ FM

Editör: Haber Merkezi