A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

Orduspor’un en tecrübeli oyuncuları arasında yer alan ve antrenmanlarda en çok çalışanların başını çeken Emrullah Kokoç  yaşanan son gelişmeleri ve Kayserispor öncesi son durumu değerlendirdi.

Emrullah konuşmasında takım içindeki arkadaşlıktan,yaşanan maddi sıkıntılara ve Kayserispor maçı öncesi takımın durumuna değindi.

MADDİ SIKINTILARIN BİR AN EVVEL HALLOLMASI LAZIM

Hemen hemen bir buçuk aydır çalışıyoruz. Son etabımız Ordu’da.Bildiğiniz gibi kısa bir süre kaldı maça.İlk maçımız Kayseri.Her şey iyi gibi diyelim.Sıkıntılarımız tabii ki var.Öncelikle taktiksel anlamında,kuvvet anlamında yüzden doksan tamamlandı. Yüzde onluk bir eksikliğimiz var ama o da bir şekilde hallolur. Şu anki en önemli sıkıntı maddi sıkıntılar.Maddi sıkıntıların bir an evvel hallolması lazım ki en azından futbolcularında biraz kafası rahat olması gerekiyor.En kısa zamanda inşallah çözülür.

ARKADAŞLIĞIMIZ EN İYİ SEVİYEDE

Takım içerisindeki hava, daha önceki röportajlarımda da söylemiştim; şu ana kadar oynadığım takımlarda bu kadar kısa zamanda arkadaşlık ortamını olumlu anlamda yakalayamamıştık. Burada hakikatten çok kısa bir zamanda arkadaşlığımız en iyi seviyeye yükseldi.Aynı şekilde de devam ediyor. Arkadaşlık konusunda takım içinde herhangi bir sıkıntımız yok.

LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

İlk önce kendi adımıza söyleyelim, Orduspor hakikatten çok büyük bir camia.Orduspor’un hedefleri hiçbir zaman alt olmaz.Rakibimize gelince, Kayserispor üst ligin iyi takımlarından bir tanesiydi.Kötü bir şekilde o lige veda ettiler.Şimdi bu ligde mücadele edecekler.Maddi anlamada baktığımız zaman bizden artıları var ama bildiğiniz gibi sahaya on bir kişi çıkıyor. İyi mücadele eden, o gün de havasında olan işi götürüyor. İnşallah, iyi mücadele eden, havasında olan takım biz oluruz.Lige galibiyetle başlayıp yolumuza devam etmek istiyoruz. 

Editör: Haber Merkezi