Fikret Yılmaz yönetimi eleştirirken,futbolcularını da göstermiş olduğu performanstan dolayı kutladı. Transfer tahtasının açılacağını umduğun söyleyen Yılmaz şöyle konuştu; ’’ Bizim için bu maçın yorumu yok. Bugün sahaya çıkmak ve Orduspor’u en iyi şekilde temsil etmek bizim için önemliydi. Bunu da oyuncularımın yaptığına inanıyorum. Biz sahaya çıkarak gerçekten iyi mücadele ederek Ordu’ya gerçekten iyi bir mesaj verdiğimize inanıyorum. Biz üstümüze düşen görevi yaptığımıza inanıyorum. Bundan sonra da Ordu eşrafının yarın transferi açma konusunda üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz kendilerinden. Kayserispor’u tebrik ediyorum. İyi bir maç olmadı. Biliyorsunuz boğucu bir sıcak var. Kayserispor’un gücünü de herkes biliyor.Yaptığı yatırımları da herkes biliyor.Geçen yıl ligden düşmüş bir takım. Oyuncularım buna rağmen sahada çıktılar aslanlar gibi mücadele ettiler. Bizim için bu maçın yorumu yok,sonucunda çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Yalnız şunu düşünüyorum, eğer penaltı gerçekten penaltı değilse akşam seyrettiğimizde buna çok üzülürüm. Oyuncularımın doksan dakika vermiş olduğu emeğe çok yazık oldu diye düşünüyorum. Onun dışında rakibi tebrik ediyorum. İnşallah yarın Ordu eşrafı da üzerine düşen görevi yapar,yöneticilerimiz üstüne düşen görevi yapar.Transferi açarlar. Biz de yolumuza Kayserispor’a üç puanı hediye etmiş olarak devam ederiz.

FİKRET YILMAZ: ORDUSPOR’U KAYSERİSPOR YENMEDİ. LİSANSI KİM ÇIKARTAMADIYSA O ŞAHISLAR MAĞLUP ETTİRDİLER.


Transfer tahtası açılmazsa yapabileceğimiz fazla bir şey yok.Neler olacağını yarın ya da öbür gün hep beraber görürüz.Ben transferin açılacağına inanıyorum.İnşallah açılır. Orduspor’u bugün Kayserispor yenmedi. Kimse kusura bakmasın. Bugün Orduspor’u Orduspor’a lisansı kim çıkartamadıysa o şahıslar mağlup ettirdiler. Atak yapacak oyuncumuz yok. Genç oyuncularımız var.Giren oyuncu tecrübesizlikten kırmızı kart gördü.Santraforumuz yok. Buna rağmen oyuncularımın hepsinden Allah razı olsun.Aslan gibi formalarını ıslattılar.Yorumu sizlere bırakıyorum.’’ dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu’da maç sonu değerlendirmesinde ‘’Bu sene zor bir lig olacak. Bu ligde favori takımlardan bir tanesiyiz.İyi bir sezon öncesi geçirdik.Dolayısıyla burada galip gelmek istediğimiz bir maçtı. Oyunun 13. Dakikasında gördüğümüz kırmızı kart bizi endişeye sevk etti.geri kalan 80 dakikada vermiş mücadele beni çok memnun etti.Orduspor’a da içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulmasını diliyorum.Onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum’’ dedi. 

Editör: Haber Merkezi