"Müsabaka boyunca defans hattında önemli hatalar yaptık ama buna rağmen maç gitti, geldi. Skora rağmen kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Direkten dönen toplar vardı, kaçan penaltı vardı. Futbol şansı bizim yanımızda değildi ancak ne olursa olsun skor böyle olmamalıydı. Sezon başında böyle bir skor almamız belki bizim lehimize oldu. Hatalarımızı daha iyi gördük. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda bunları düzelterek önümüze bakacağız. Antalyaspor'u da aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum." 

Antalyaspor cephesi-

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise ofansif anlamda iyi bir takım oldukları için hızlı oynadıkları zaman bu tür skorlar almalarının doğal olduğunu söyledi.

 Korukır,konuşmasında şunları söyledi:

"Maçın 3-0 olduğu dönemde Orduspor zaman zaman oyunun kontrolünü ele aldı. Burada bizim hatamız var. Tabii sonrasında ayağımızda topu fazla tutmaya başlayınca oyun üstünlüğünü ele aldık. Neticede iyi bir skorla çok değerli üç puan aldık. Rakibimiz bu ligin iyi takımlarından. Bundan sonraki maçlarda da 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz." Haber Merkezi

 
Editör: Haber Merkezi