A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

Basın toplantısı ile Orduspor Camiası ve taraftarlarına veda eden Fikret Yılmaz tek suçlunun kendisi olduğunu,saha dışı olaylarla uğraşmaktan saha içinde başarısız olduklarını söyledi


Tek suçlu benim


Buraya geldim ve elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Saha dışı olaylarla uğraşmaktan maalesef saha içi ile uğraşamadık ve başarısız sonuçlar aldık.Başarısız sonuçlarda ilk suçlu teknik direktördür. Ben de suçumu kabul ediyorum. Tek suçlu benim burada. Orduspor’daki görevimden ayrılıyorum. İstifa ediyorum. Ordu’da bana istifa diye bağıranlara saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Bundan sonraki Orduspor’un müsabakalarında onlara başarılar diliyorum.İnşallah tek suçlu benimdir.Bundan sonra inşallah Orduspor yoluna başka bir teknik direktör kardeşimle devam eder ve başarılı sonuçlar alır.


Benim için doğru zaman değildi


Bundan sonra ben de Ordusporluyum. Güzel bir şehir ev güzel insanlar tanıdım burada. Sanırım benim için doğru zaman değildi.Maalesef başarısız sonuçlar aldık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Sayın belediye başkanımız Enver Yılmaz’a bana göstermiş olduğu ilgiden ve Orduspor’a göstermiş olduğu destek ve sevgiden dolayı,Sayın Başkan Nedim Türkmen’e bana böyle bir görevi layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu üyesi Sayın Adem Türkmen’e çok teşekkür ediyorum.


Adem Türkmen : Biz Fikret Hoca’ya ideal ortamı sağlayamadık

Fikret Yılmaz’ın konuşmasının ardından söz alan Mali, İdari ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Türkmen söz alarak şunları söyledi;

Transfer tahtasının açılamamasıyla çok zor bir süreç Yaşadık. Maalesef hocamız da bu zor süreçleri bizimle birlikte yaşamak zorunda kaldı.Bu süreçte takımı bir arada tutmakla ilgili müthiş enerji sarf etti.Bu takıma maddi manevi katkı sağlamak adına kamptan beri müthiş mücadele sarf etti. Saha dışı bir çok olumsuzlukla uğraşmak zorunda kaldı. Biz Fikret Hoca’ya ideal ortamı sağlayamadık.Olmaması gereken işler oldu. O süreç hem hocayı hem bizi hem de takımı müthiş bir şekilde yordu.

Travmalar yaşattı.Transfer tahtasının açarken hiç fire verilmemesinin bir sebebi de kendisiydi. Ona olan güven ve inançtı.Her şey bir vesile. Biz de bu vesile ile Fikret Hocamızı tanıdık. Ben de onu tanıdığım için çok memnunum. Bir dost ve ağabey kazandık. Başarı ve başarısızlık gelip geçicidir.Yaşadığımız krizi Fikret Hoca çok iyi idare etmiştir ancak yaşadığımız sürecin yansımalarından biz de toparlanamadık. Saha sonuçları doğru olmazsa bu tür yol ayrılıkları olabiliyor.İnşallah yolumuz yine kesişir. Fikret Hocama başarılar diliyorum,kendisine saygılar sunuyorum. 

Editör: Haber Merkezi