A. Güçlü Şimşek / Ordu Yorum
Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz antrenman sonrası sorularımızı yanıtladı. Fikret Yılmaz gelecek sezon öncesi ön görülerini paylaşıp, kampı değerlendirdi.

Fikret Yılmaz ‘’Kampımız fevkalade iyi geçiyor. Şu ana kadar en küçük bir Allah’a çok şükür ne fire verdik ne de olumsuz bir şey yaşadık. Yaşamayız da zaten. Bir aile pozisyonundayız. Bir aile gibi çalışıyoruz. Her şey iyi,her hangi bir sorunumuz yok.Cuma Günü antrenmanımızı yapıp,öğleden sonraki idmanımızı da Cumartesi Günü sabah 6.00’da yapacağız erkenden.Oyuncularımıza İki buçuk gün bayram izni vereceğiz. Sonra da Bolu’da buluşacağız.

Bu sezon geçtiğimiz sezon gibi bir lig olmaz çünkü geçen sezon 19 takım vardı ve dört takım düşüyordu. Takımların bir çoğu da çok zayıftı ama bu sene öyle değil. Baraj o kadar yükselmez ve çok çekişmeli olur lig. Bence son anlara kadar  kimin lige çıkacağı da belli olmaz.

Bizi zorlu bir lig bekliyor.Şu ana kadar her şey mükemmel. İnşallah bu kampımızı da iyi bitirip birkaç tane eksik yerlere iyi oyuncularla takviye edersek ki bunu da kampta göreceğiz zaten. Özel maçlardan sonra göreceğiz. Çok daha iyi bir şekilde Kayserispor maçıyla lige iyi başlarız diye düşünüyoruz.

Falcı ve ya müneccim gibi tahmin yapamam ama bence 62-65 puan arası puan alan lige çıkar diye düşünüyorum’’ dedi. 

 

Editör: Haber Merkezi