A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum



Herkes kafasını deve kuşu misali kuma gömmüş,seyrediyor


Eksik değiliz,tam olarak hazırız. Her şeyden önce Ordu kamuoyu sahadaki oyuncuların performanslarıyla ilgileniyorlar. Tabii ki buna saygı duymak gerekir. Antalyaspor  maçını kötü oynadık. Orduspor takımı dört gol yiyecek bir takım değil. Bunun nedenlerini araştırıyoruz. Aslında nedenlerini de çok iyi biliyoruz. Sizler de çok iyi biliyorsunuz. Maalesef herkes kafasını deve kuşu misali kuma gömmüş,seyrediyor. Ezilen biz oluyoruz. Açık konuşmuyorum çünkü açık konuşursam başka yerlere gider. Şu anda yönetimimiz olsun,biz olalım herkes takımın huzura kavuşması için çalışmalarda. Bu tarz şeyler de sahaya yansıyor. Açık konuşmuyorum,arif olan anlar.Bunlar bahane değil diyemeyeceğim. Maalesef bir çok şey sahada gözüküyor.



Düzyurt maçı değerlendirmesi


Düzyurt maçına baktığımızda da bu tür maçlar böyle oynanır zaten. Kolay değil kupa maçında oyuncuyu konsantre etmek.Yine de tek kale oynadık. Sonuçta eledik ve geçtik. Çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama zaten iyi oynayabilecek bir oyun sistemi yoktu karşı takımın.



Ya benim tipimden hoşlanmayan ya da oğlumu sevmeyenler bunları söyleyenler


İstifa sesleri çok normal. Değerlendirecek bir şey yok ama manidar. Ya benim tipimden hoşlanmayan ya da oğlumu sevmeyenler bunları söyleyenler. Bu tip istifa sesleri normal. Başarısızlık mı? Adanaspor maçını gidip yeniyorsunuz,Antalyaspor maçını kötü oynuyorsunuz. Buna katılıyorum. Kayserispor maçını nasıl yenildiğimizi,kaç genç oyuncuyla çıktığımızı,gönderdiğimiz oyuncuyu evinden getirip oynattığımızı,buna rağmen penaltıyla yenildiğimizi de herkes gördü. Başarısızlık burada söz konusu değil.  Korkup kaçmak yok! Biz buraya başarılı olmaya geldik. Orduspor’da başarılı olacak,ben de,ekibim,oyuncular da yönetim de başarılı olacak. Hemen üçüncü maçta gerçeklere bilmeden bağırmak olmuyor. Dediğim gibi herhalde tipimden hoşlanmadılar.



Biz buraya yeşillik yapmaya gelmedik


Biz bu ligde gerekeni yapacağız. Takım antrenmanda çalışıyor aslanlar gibi. Elazığ deplasmanında,Adanaspor maçında olduğu gibi kazanacağız ve geleceğiz.Takımda revizyon yapacağım. Düzyurt maçında gördünüz. Futbol böyledir. Koşan,mücadele eden ve başarılı olan oynar. Biz buraya yeşillik yapmaya gelmedik,başarılı olmaya geldik. Kim hak ediyorsa ona vereceğiz formayı. Orduspor forması ağırdır. Herkes bu formanın kıymetini bilecek.

Editör: Haber Merkezi