A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum



YAŞANANLAR BİZİ DE CAMİAMIZI DA ÜZDÜ


Fikret Yılmaz ;‘’Sezona iyi hazırlandık. Önce Orduda kendi tesislerimizde başladık. Daha sonra ikinci etap için Bolu’da çalıştık.Sorunsuz ve problemsiz bitirdik. Son zamanlardaki sıkıntılar açıkçası bizi ve Orduspor camiasını da üzdü.Biraz abartıldı diye düşünüyorum bu olaylar. Bu problemler bence hallolmayacak problemler değil. Hallolacak da zaten. Ordu eşrafı olsun, Sayın Belediye başkanımız aslanlar gibi  çıktı gerekeni çıktı söyledi zaten sağ olsun.

ORDUSPOR HİÇ BİR ZAMAN MUHTAÇ BİR KULÜP DEĞİLDİR


Başkanımız da İstanbul’da gerekenli yapıyor. Çok abartıldı, bir tanesi 10 forma alıyor ordan,bin lira veriyor.Biz böyle bir camia değiliz. Bizim camiamız da böyle bir camia değil.Bizim ihtiyacımız yok. Kimsenin beş yüzüne, bin lirasına. Burada eski bazıları da bağlanıyor telefonla reklamlarını yapmak için.Biz reklamın kralını yaparız istersek. Ne demek istediğim yerine gidiyordur. Bu kulübün muhasebesinden maaş alan,bu kulübün kasasından para alan,ekmek yiyen gidip de görüntü yapamaz.Maalesef bunlar yapıldığı için üzüldük. Orduspor hiçbir zaman muhtaç bir kulüp değildir, olmamıştır ve bundan sonra da olmaz diye düşünüyorum ve biliyorum. Buradan sayın Büyük şehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a da çok teşekkür ediyorum.

YÜREĞİMİZİ SAHAYA KOYACAĞIZ


Maç taraftarsız oynanacak ve on bire on bir oynanacak. Üç tane hakem olacak. Hiç fark etmez,biz taraftarsız da olsak çıkar aslanlar gibi oynarız. Göreceksiniz de zaten.Net olarak yüreğimizi sahaya koyarız ve sonuç inşallah bizim lehimize olur.

Editör: Haber Merkezi