Son 4 yılda 3 kez mücadele ettiği liglerden küme düşeren taraftalarını üzen ve deyim yerindeyse kendi başarısızlıkları ile yanlız bırakılan Orduspor yeni sezonu umutla açıyor. Yeni sezonda geçen sezonun son 5 hafta takımın başında olan Metin Altınay ile anlaşan Orduspor, hazırlıklarının da sonuna geldi.

Yeni sezonda çalışmalarını 3 ayrı Etap’ta tamamlayan Orduspor’da, özellikle Erzurum kampında yapılan hazırlık maçlarında alınan sonuçlar hem takımı hem de taraftarları heyecanlandırmıştı. Teknik Direktör Metin Altınay, her fırsatta genç olan takımının kaybetmeyi alışkanlık haline getiren bir takım olmayacağını belirtirken, alışkanlığımız kazanmak üzerine olacak derken, futbolcularda yeni sezon öncesinde çalışmalarının meyvelerini alacaklarından emin olduklarını belirtiyor.

Özellikle son yıllarda Orduspor üzerinde oynanan kayyuma götürme ve kapatma çabaları sonuçsuz kalırken, Orduspor yeni sezona umutlu başlıyor. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar son yıllarda tribünde kalan az sayıdaki Orduspor taraftarın sayısını bir nebze de olsun artıracak gibi görünürken, Bayrampaşa maçında sahaya yansıyacak futbolla birlikte tribünlerinde geleceği şekillenecek.

Forma için, Arma için, Oyna, tezahüratı, 2016-2017 sezonu açılış maçında tam daOrduspor için bestelenmiş bir tezahürat olmuşa benziyor !!!

Orduspor’un Bayrampaşa maçındaki muhtemel 11’i : Kaan Kars, Yasin Öztop, Burak Demireğen, Altan Kılıç, Asımcan Çaykıran, Doğancan Aynacı, Burak Özsoy, Özgen Erdem, Murat Torun, Emre Usta, Emre Gemici
Samet Karadağ/ OrduYorum
Editör: Haber Merkezi