OrduYorum/Salih Tosun/Özel Haber

Fuarın son günü olan 14 Eylül Pazar günü stant açan Ordu Yorum Gazetesi fuara katılan diğer il gazete ve televizyonları tarafından ilgi ile izlendi. Fuara katılan Balıkesir televizyonu Ordu ve gazetemiz ile ilgili gazetemiz genel yayın yönetmeni Hasan Özata ile bir röportaj yapmıştır. Yapılan bu röportaj ise geçtiğimiz hafta yayınlanmıştır.
Gazetemize ve Ordu iline ilgi bununla sınırlı değildi. Konya Yeni gün gazetesi de bunlardan biriydi. Konya Yeni gün gazetesi de yaptığı röportajı aynı hafta içinde yayınladı. Gazetemiz genel yayım yönetmeni Hasan Özata Yeni Gün gazetesine verdiği röportajda şunları ifade etmişti. 


ORDU YORUM GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ HASAN ÖZATA


Anadolu’nun dört bir yanından gazetelerimizi ve bulunduğumuz şehirleri temsil etmek üzere buraya geldik. Bize ayrılan alan bir banka gişesi gibi küçük bir alan. Her kurum için 10 metrekarelik bir alanın ayrılacağını söylemişlerdi. Ona göre hazırlanıp geldik. Buraya gelince ise adeta şok olduk. Belki ilk defa düzenleniyor olması nedeniyle böyle bir durum ortaya çıktı. Hoş bir durum değil. İnşallah bundan sonraki organizasyonlar daha geniş alanda daha iyi koşullarda yapılır. BYEGM, bizim fikirlerimizi de değerlendirmeye alıp bu organizasyonları daha derli toplu hale getirmeli. Tüm olumsuzluklara rağmen, BYEGM’nin böylesi bir organizasyona bizi de dahil etmesine sevindik” diyerek düşüncelerini paylaştı. 
Konu hakkında görüşlerini ifade eden gazetemiz genel yayın yönetmeni Hasan Özata  duygularını şu sözlerle ifade etti.  Konya Yeni Gün gazetesinde yayınlanan bu röportaj Konya’nın en önde gelen ve en önemli gazetesinde yayınlanması gerek Ordu adına gerekse Gazetemiz Ordu Yorum adına son derece sevindirici ve bir o kadar da gurur verici bir olaydır dedi.
Editör: Haber Merkezi