Samsunspor ile hafta sonu sahasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya'da sürdüren mor-beyazlı ekip, 3 puanı almayı hedefliyor.

Maç öncesi bir araya gelen dernek başkanları ve amigolar, taraftarlara birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Orduspor'un zor günler geçirdiğini belirterek, "Takımımız hiç olmadığı kadar taraftar desteğine ihtiyaç duyuyor" dedi.

Bütün taraftarları eski günlerde olduğu gibi takımlarını desteklemeye davet eden Aydın, "Önümüzde Samsunspor maçı var. Bu maç Orduspor için çok önemli. Bu nedenle bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakıp takımımıza sahip çıkmalıyız" dedi. 

Karadeniz derbisinde Orduspor'un mutlak kazanarak son sıradan kurtulması gerektiğini söyleyen Aydın, "Takımımızın alacağı bir galibiyetle futbolcularımız kaybettikleri özgüveni yeniden kazanacaktır. Bizim taraftarlar olarak yapacağımız tek şey takımımızı 90 dakika boyunca desteklemek" diye konuştu. 

Akıncılar Taraftarlar Derneği Başkanı Cüneyt Gözükan da bütün Orduluları Samsunspor maçına davet ettiklerini belirterek, "Takımımız zor günler geçiriyor. Bize yakışan zor günler geçiren takımımıza sahip çıkmak. Bunun için yapacağımız tek şey önce Passolig kartlarımızı almak, ardından maça gelmek. Eğer zamanında destek vermezse sonunda üzülen hepimiz olacağız. Bundan dolayı treni kaçırmadan herkes üzerine düşeni yapsın" ifadelerini kullandı. 

Çılgınlar Taraftarlar Grubu Başkanı Arif Aşçı ise Orduspor'u son sırada gördükleri için üzgün olduklarını ancak takımın son sırada kurtulması için taraftarların devreye girmesi gerektiğini belirterek, "Taraflı tarafsız herkesi maça bekliyoruz" dedi. 

Amigo Zeki Altunbaş ise Orduspor'un Ordu'nun en büyük markalarından olduğuna dikkat çekerek, herkesi bu markasına sahip çıkmaya davet etti.AA

Editör: Haber Merkezi