Bölgesel Amatör Lig'de Güzelorduspor adıyla aldığı iyi sonucun ardından yükseldiği 3.Lig'de ilk olarak Yeni Orduspor adıyla mücadele eden Ordu temsilcisi, geçen sezonun devre arasında ise takımın adı 52 Orduspor Futbol Kulübü olmuştu. Ordu temsilcisinde, isim değişmesine rağmen değişmeyen yönetim-taraftar kavgası yeni sezonda daha erken başladı.
Özellikle Ertan Bakır'ın yönetimde olduğu dönemlerle taraftarla sözlü tartışmalar oldukça alevlenirken, bazı tartışmaların ardından takip eden haftada taraftarların maça alınmadığı bile ortaya çıkmıştı. 2020-2021 sezonunda Şükrü Bodur Başkanlığındaki 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde ise geçen hafta başlayan gerginlik, Fidangör Taraftar Grubu'nun sosyal medya hesabı olan curvafidangör'ün açıklaması ise sürüyor. İşte o açıklama:

"Ligin güçlü ekiplerinden Adıyaman 1954 Spor'a Adıyaman'da konuk olduk. Sahada bize yakışmayan bir oyun sergileyerek sahadan 2-1 mağlup ayrıldık. Sahada bizden daha iyi oynayan Adıyaman 1954 Spor'u galibiyetinden ötürü tebrik ediyoruz. Karşılaşmanın sonucunu bir kenara bırakarak bazı konulara değinmek istiyoruz. Bu şehir geçmişinde en büyük başarılarını taraftarıyla aldı. Unutulmaz başarılar hep büyük Orduspor taraftarının desteğiyle kazanıldı. Hiçbir yönetim taraftarını yok sayarak bir şey başaramadı. Bugünkü maçta Adıyaman Atatürk Stadyumu tribünlerinde takımına inanan ve maçın başından sonuna kadar sahadaki oyuncularını motive eden insanlar vardı. Maç belki seyircisizdi ama karşılaşmaya Adıyaman 1954 Spor'a akredite olarak giren tüm kişiler takımına inandı ve sahip çıktı. Sonuç olarak kazandılar ve galibiyeti kendilerine inanan insanlarla kutladılar. Peki siz ne yaptınız? 19 Eylül Stadyumu tribünlerine kimleri aldınız ? Geçen yıl bu taraftar size geldi, Tokat'a gitmek istiyoruz dedi, taraftara ihtiyacımız yok dediniz. Geçen hafta bu takımın en zor zamanında yanında olan tribün liderini stada almadınız! Bu takımın kapısından bile geçmeyen papazları tribüne aldınız. Peki bu gidişat nereye? Şükrü Bodur'un emeğine yazık değil mi ? Şunu bilin, şampiyonluk sadece iyi bir takımla, iyi bir hocayla kazanabilecek kadar basit değil. Yanınıza, size inananları ve şehrini seven insanları alın. Papazları stadyuma sokup, maç izletmeyin. Yarın işler yolunda gitmezse onlar ceketlerini alıp giderler, yüzünüze bile bakmazlar. İşte o zaman geriye inanmış taraftarınız kalır. Biz de o zaman her şeyin hesabını sormasını biliriz." ORDU YORUM/ SAMET KARADAĞ
Editör: Haber Merkezi