A.Güçlü Şimşek/Ordu Yorum

Ligin 6 haftası geride kalırken Orduspor şu ana kadar istenileni veremedi. 6 Haftada üç teknik direktör değiştiren Orduspor, geçtiğimiz hafta Urfa deplasmanında öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamamış ve rakibine 2-1 boyun eğmişti.

Şimdiki rakip ise ligin en iyi takımlarından biri Osmanlıspor. Rakip, 6 maçta 14 puanla ligin zirvesine ortak bir takım. Orduspor’da bu maç öncesi sıkıntılar devam ediyor. Takımın önemli oyunculardan Emrullah,Emre Aygün,Mutumba ,Hüsamettin kesin olarak forma giyemeyecek.

Orduspor’da futbolcular bu maça çıkış maçı olarak bakıyorlar. Ankara’dan yenilmeden alınacak her hangi bir sonuç takımdaki tüm kötü rüzgarı tersine çevirecek. Teknik Sorumlular Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver hafta içerisinde yaptıkları çalışmalarda bazı oyuncularla bire bir ve özel olarak ilgilenip çalışmalar yaptırdılar. Takımdaki en büyük eksikliğin kondüsyon olmasından dolayı kondüsyon antrenmanlarına ağırlık veren teknik adamlar, Urfa maçında  yaşanan oyundan düşme probleminin  yaşanmaması için çalışmalarını sürdürdüklerini ve 15-20 gün içerisinde kuvvet anlamında eksiklerinin bulunmayacaklarını söylediler.

Ferhan Kestanlıoğlu’nun yöneteceği karşılaşma saat 14.00’da oynanacak.karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Ordusporlu futbolcular Ankara’da yaşayan Ordusporlu taraftarlardan maça gelerek takıma destek olmalarını istediler.

Editör: Haber Merkezi