Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele ettiği 3.yılında küme düşme üzüntüsü yaşayan Orduspor, küme düşmeden önce elindeki çoğu oyuncuları kaybetmişti. Sezonu bitirken elinde sadece Ferda Yıldız ve Gülşah Duman’ın yanı sırak genç oyuncuları kalan Orduspor’un yeni sezon öncesinde nasıl bir kadro planlaması yapacağı merakla bekleniyor.
Orduspor Kadın Basketbol Takımında başantrenör konusuda diğer bir sorun. Takımı 1.Ligden Süper Lig’e çıkarak ve tarihin en başarılı dönemlerini yaşatarak takımı Avrupa Kupalarına taşıyan Alper Durur’un yerine sezon başı getirilen Levent Deringöl Avrupa Kupalarında takımı tarihte ilk kez son 16’ya taşırken, elendikten sonra maddi sıkıntılardan dolayı takımın dağılmasıyla çaresiz kalmıştı. Levent Deringöl son haftalarada doğru hem antremanlarda hem de benchte yerini almazken onun yerine takımı yardımcı antrenör Mert Oktay çalıştırmıştı.
Orduspor Kadın Basketbol Takımı’nın bu seneye kadar ulaştığı başarıda en büyük paya sahip olan ve bu sezon başı Genel Koordinatörlük görevine getirilen, deyim yerindeyse Ordu’ya basketbolu sevdiren adam Oktay Yamakoğlu’nun da önümüzdeki sezon takımda görev alıp almayacağı merakla bekleniyor.
OrduYorum/Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi