Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) deplasmanda ikinci yarının ilk maçını Osmaniye Gençlik karşısında oynayacak Orduspor, bu maçı kazanmayı hedefliyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, yaptığı açıklamada, Osmaniye Gençlik maçının 31 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'da oynanacağını belirtti.

Ligin ikinci yarısının da ilk maçı olacak Osmaniye Gençlik maçın hazırlıklarına devam ettiklerini ifade eden Durur, takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını söyledi.

Osmaniye Gençlik takımının seyirci desteği olan bir takım olduğunu ve bu nedenle karşılaşmanın zor geçeceğini anlatan Durur, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce çok zor bir maç bizi bekliyor. Biz çıkışa geçmek istiyoruz. Rakibimiz de bir çıkış arayışında. Bizim için zor bir deplasman. Osmaniye Gençlik seyirci desteği olan bir takım. Dolayısıyla onlar alt sıralardan yukarıya doğru çıkmak isteyecekler. Biz de bulunduğumuz konumdan Play-Off'a doğru ilerlemek istiyoruz. Çıkışımızı sürdürmemiz için kazanmamız gereken bir maç. Her şeye rağmen kazanmak için elimizden geleni yapacağız."AA

Editör: Haber Merkezi