Spor Toto 3.Lig’de geçen haftayı kendi sahasında 2 kere geriye düşmesine rağmen Muğlaspor karşısında 2-2’lik sonuçla beraberlikle kapatan ve bu sezon ligde 3 maçta da yenilmeyen Orduspor, Maltepespor deplasmanında galip gelerek yoluna devam etmek istiyor.
İlk hafta kendi sahasında aldığı 3-1’lik galibiyet ile büyük sükse yapan Mor-Beyazlılar, bir hafta sonrasında deplasmanda 12 Bingölspor karşısında galibiyeti 90+8’de kaçırmıştı. Geçen haftada Muğlaspor ile berabere kalarak ligde henüz yenilmeyen Orduspor’da teknik direktör Metin Altınay işi oldukça sıkı tutuyor.

İlk üç haftada ilk 11’de aynı kadroyu sahaya süren Metin Altınay, bu kez daha farklı bir kadro ile sahaya çıkmanın planlarını yapıyor. Murat Torun’un kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı o bölgede zorunlu değişikliğe gidecek olan Altınay’ın, ön libero ikilisinde yine Doğancan ve Burak Özsoy’u görevlendirecek.

Doğancan ve Burak Özsoy’un önündeki üçlüde Özgen Erdem ve Emre Usta’nın forma giymesi beklenirken, cezalı olan Murat Torun’un yerinde de seçenekler düşünülüyor. Metin Altınay’ın forvetteki tercihi de merakla bekleniyor. Fizik olarak rakip defansı çok yıpratan Emre Gemici’nin gol yollarında suskun kalması sonrası değişiklik olabileceği düşünülüyor.

Altınay’ın, Türkiye Kupası dahil oynanan 4 maçın hepsinde gol yiyen Orduspor’da, defans hattında değişiklik yapması beklenmiyor. Metin Altınay’ın yine de değişiklik ile ilgili kararını son güne bırakması bekleniyor.
OrduYorum/Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi