A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum – Özel Haber

Dilaver Konuşmasında ‘’Orduspor taraftarının bize güvendiğini biliyorum. Güzel günler geçirdik burada.İki şampiyonluk,iki play off yaşadık. Takım olarak da ekibin iyi olduğunu düşünüyorum.  Oynayacak olduğumuz üç maç bizim için çok önemli. Bize basının ve şehrin sahip çıkması lazım. Üç maçı istediğimiz puanlarla atlatırsak bizim takım play off oynar ve en kötü final oynarız.

 Takımdan uzak kaldığı sürede takımı sürekli takip ettiğini söyleyen Muhammet Dilaver ‘’Futbolcuların çoğunu tanıyorum. Yabancı oyunculardan Landel hariç diğerleriyle ilk kez çalışacağım.Kadro iyi,bize de bu kadroyu mayalamak kalıyor.Derleyip,toparlarsak iyi şeyler çıkartacağımıza inanıyorum’’dedi.

Daha önce yapılan eleştirilere de değinen Dilaver, eleştirilmenin normal olduğunu,eleştirenlerin işinin de bu olduğunu bildiğini söyledi. Dilaver ‘’ takım da eleştirilecek,ben de eleştirileceğim. Bizim işimiz nasıl sahada kazanmaksa eleştirenlerin işi de o.  Yalnız şu zamanda özellikle takıma sahip çıkılması lazım. Her zaman açık sözlü oldum. Sorulan her soruya cevap veririm. Ben Orduluyum,annem Perşembeli. Orduspor’u da çok seviyorum. 2004 yılında ilk kez Orduspor’a geldim. 17 maç üst üste maç kazandık. Peşinden play off oynadık. Süper Lig’e çıktık 2010-2011 sezonunda. Geçen sene kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. İnşallah bu sene Allah bizim yüzümüze bakar ve bize bu şampiyonluğu nasip eder’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi