Sezon öncesinde yapılan genel kurul sonrasında basın sözcülüğü görevine getirilen Prof.Dr. Çağatay Öztürk, önemli açıklamalarda bulundu. Sezon öncesi hakkında bilgi veren Öztürk: "Bu liglerde başarılı olmuş, bizleri ve ligi iyi bilen kendi öz çocuğumuz, Orduspor formasını giymiş Cüneyt Tiryaki ile masaya oturarak anlaşma sağladık. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki hocamızın ekibinde Yardımcı antrenör olarak Zafer Ulusal, kaleci antrenörü olarak Yalçın Arıkan, atletik performans antrenörü olarak Ceyhul Elçiler bulunmaktadır. Teknik  Direktörümüz Cüneyt Tiryaki’nin raporu doğrultusunda tarnsfer komitesiyle birlikte kalacak ve gidecek futbolcuları belirleyerek dış transfer de kimlerle anlaşacağımızı belirledik." diye konuştu.

Transfer konusunda gelen ve giden oyuncularla birlikte kadroyu hemen hemen kurduklarını söyleyen Prof.Dr. Çağatay Öztürk: "İç transferde anlaşma sağladığımız oyuncular Gökhan Erdöl, Şükrü Kaan Kılıççarslan, Gökhan Berkay Yıldız, Berat Çelebi, Batuhan Bahtiyar, Efe Kağan Kayahan, Çağrı Büyük, Gökhan Özer, Batuhan Aktaş, Oğuzhan Birben ile devam kararı aldık. Kiralık olarak geçen sezon bizde oynayan Taha Ayan, Eyüp Poyraz, Hasan Genç, Yavuz Alemdar, Yusuf Avcılar kulüplerine geri dönmüşlerdir. Sözleşmesi biten futbolcularımız Hakan Doğru, Eşref Korkmazoğlu, Ali Kemal Başaran, Halil İbrahim Pekşen, Sebahattin Usta ile yeniden sözleşme imzalanmamıştır. Sözleşmesi devam eden futbolcularımızdan; Cantuğ Temel, Hakan  Yüce ve Erce Güngör ile karşılıklı anlaşarak sözleşme fesih edilmiştir. Sözleşmesi devam eden Gürkan Arslan, Emrullah Sarıhasanoğlu, Muhammed Emin Balcılar, Emre Bayrak kendilerine kulüp bulmaları yönünde tebliğ yapılarak satış listesine konulmuştur. Dış transferde Bayrampaşaspor’dan kaleci Hasan Kaya ile 1 yıl, Darıca Gençlerbirliği spordan kaleci Hasan Göksu ile 2 yıl, Karbel Karaköprüspordan sağ bek Taner Kahriman ile 1+1 yıl, Belediye Derincespor’dan sol bek Sinan Morgil ile 1 yıl, Afjet Afyonspordan stoper Emre Tosun ile 1 yıl, Karacabey Belediyespor’dan stoper Rasimcan Değirmenci ile 1 yıl, Yalavospor’dan orta saha Doğancan Aynacı ile 1 yıl, Batman Petrolspor’dan orta saha-forvet arkası Özgen Erdem ile 1 yıl, Karacabey Belediyespor’dan orta saha Sergen İlhan ile bir yıl, Eyüpspor’dan forvet arkası İzlem Anıl Balakkız ile 2 yıl, Diyarbekirspor’dan sol kenar oyuncusu Mehmet Atik ile 1 yıl profesyonel sözleşme imzalanmıştır. Ayrıca dış transferde Başakşehirspor’dan sol kenar-forvet oyuncusu Muzaffer Kahraman ile 1 yıllık kiralık  sözleşme imzalanmıştır" dedi.

Yeni sezon kampının Bolu'da olacağını 21 Temmuz'da kampa başlayacaklarını belirten Öztürk: "Birinci kamp dönemini 21 Temmuz 2021-3 Ağustos 2021 tarihlerinde kendi tesislerimizde yaparak, ikinci kamp dönemini hazırlık maçları yapmak üzere 6 Ağustos 2021-20 Ağustos 2021 tarihlerinde Bolu ilinde yapmayı planladık. 52 Orduspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu olarak 3.Lige yükselme başarası gösteren ilimiz takımlarından Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği Spor Kulübünü tebrik eder, 2.amatör kümede bulunan efsane Ordusporumuzun ismini yaşatmaya çalışan her mor beyaz renklerimizin temsilcilerine ve ilimizi yine 3. Lig’de temsil eden Fatsa Belediyespor’a başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.SAMET KARADAĞ/ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi