Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, takımın ortaya koyduğu performans nedeniyle taraftarlardan, kötü ve çirkin tezahüratlar nedeniyle de kamuoyundan ve futbolculardan özür diledi.


Pamuk, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta geride kalan 5. haftada Bandırmaspor'a 4-1 yenildikleri maçla ilgili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Orduspor'da yaşanan maddi ve sportif başarısızlıklara çözüm bulmak için mücadele verdiklerini belirtti.


Ligde ilk 4 maçta kötü olmadıklarını ifade eden Pamuk, ''Son maç için taraftarlarımızdan özür dileyebiliriz. İnşallah ne bu tür skorla ne de futbolla taraftarımızın karşısına çıkarız. Mücadelemiz iyi niyetle devam edecek'' değerlendirmesinde bulundu.


Kulüpte geçmişten gelen maddi sıkıntılar olduğunu vurgulayan Pamuk, şunları kaydetti:


''Futbolun 83 milyon, basketbolun 1,5 milyon borç yüküyle uğraşıyoruz ama hiçbir şey pazar günkü sahada olanları izah etmeye yetmez. Gördüğümüz desteklere rağmen başarılı olamazsak, başarısızlığın vebali ve sorumluluğunu üstlenecek bir başkan olarak buradayım fakat hiçbir başarısızlık sahadaki sporcuya küfür etme hakkı vermez. Son müsabakada edilen küfürler ve hakaretler, Orduluya ve Ordusporluya yakışmadı. Orduspor başkanı olarak, başarısız futboldan dolayı gerçek Ordulu ve Ordusporlulardan, kötü tezahürat sebebiyle de tüm kamuoyundan ve sporcularımızdan özür dileriz.''


Pamuk, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakası'nda 23-24 Ekim tarihlerinde, Orduspor'a destek ve bu durumlara çözüm aramak için gece düzenlemeye çalıştıklarını bildirdi.OrduYorum/Samet Karadağ

 

Editör: Haber Merkezi