A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum
        Orduspor Kulübü ve Muhtarlar Derneği öncülüğünde ‘’Orduspor yıldızlarını arıyor. Öner Piroğlu- Mahalleler arası futbol turnuvası’’ düzenleniyor.

Ordu Muhtarlar Derneği’nde yapılan toplantıda konuşan Orduspor Alt Yapı Sorumlusu Soner Mağden ‘’Çok önemli bir proje hazırladığımızı düşünüyoruz. 18 Eylül – 18 Ekim Tarihleri arasında uygulamaya koymak üzere bir proje hazırladık.2004 ve 2007 yılı doğumlular arasında  her mahalle muhtarımızın sorumluluğunda oluşturacağımız ekiple dörderli gruplar halinde yapmak kaydıyla ve ardından eleminasyon usulüyle finalistleri bulacağız.Amacımız Orduspor’u bütün kesimlere yaymak ve sevgisini kazanmak. Esas gayemiz yerli futbolcular seçerek Orduspor’a kazandırmaktır. Müsabakalar Durugöl 2 nolu sentetik sahada ve Durugöl Spor Salonu’nda yapılacaktır.

ÖNER PİROĞLU ANILACAK

Orduspor’un alt yapısına büyük önem veriyoruz. Bu yapacağımız turnuvayla rahmetli efsane kalecimiz Öner Piroğlu’nu anacağız ve Orduspor’a yıldız oyuncular kazandırmaya çalışacağız. Birinciye 1000 TL, ikiniciye de 500 TL para ödülü verilecektir.İlk 4 takıma madalya ve kupalar verilecek ve birinci ve ikinciye  Öner Piroğlu ailesi tarafından anı olarak sürpriz hediyeler verilecektir’’dedi.

Düzenleme Kurulu’nda  Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Milli Eğitim Müdürlüğü,Gençlik Spor Hizmetleri ve spor il müdürlüğü olmasına rağmen sadece Ordu Muhtarlar Derneği’nin katıldığı toplantıda Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz’de yaptığı konuşmada ‘’Orduspor’un alt yapısını oluşturacak çocuklarımızı yetiştirmek adına hazırlanmış güzel bir proje. 30 yıl öncesinde de böyle turnuvalar düzenlenmişti ve bir çok oyuncu yetişmişti.30 yıl önceki takımda Ordu’nun çocukları çok büyük başarılar yakalamıştı. Bu projenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.Mahallelerdeki çocuklarımızın sosyal aktivitelerin gelişmesi ve Orduspor’a futbolcu kazandırmak adına çok güzel bir proje olduğunu düşünüyor ve projeyi hazırlayanları kutluyorum’’dedi.

Editör: Haber Merkezi