Orduspor, hedefe çok yaklaştı. Yeni sezon öncesinde FIFA’dan aldığı -9 puan silme cezasından bir an önce kurtulmak isteyen Metin Altınay’ın Ordusu, 4 hafta sonunda puanını -1 yaparak, 5.haftada iç sahadaki Ankara Adliyespor maçında artıya geçmenin hesaplarını yapmaya başladı.
Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta 4.hafta maçında Maltepespor’a konuk olan Orduspor, 13.dakikada Emre Usta ve 52.dakikada Emre Usta’nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılarak hanesine 3 puan daha yazdırdı. Orduspor’da 16.dakikada da Özgen Erdem penaltı atışından yararlanamadı. Ev sahibi ekip son dakikaları da 10 kişi tamamladı. Orduspor, bu galibiyetle puanını -1 yaparken, 5.haftada oynanan Ankara Adliyespor maçı bir kat daha önem kazandı.

Stadyum: Maltepe Hasan Polat

Maltepespor: Engin, Kerim (Dk.45 Volkan Bekçi), Uğurcan (Dk.84 Hikmetcem), Hasan, Tolga (Dk.60 Yasin), Gökhan, Veysi, Sertaç, Erencan, Samet Eker, Savaş Yorulmaz

Orduspor: Kaan Kars, Yasin Öztop, Altan Kılıç, Burak Demireğen, Asımcan Çaykıran, Doğancan Aynacı, Burak Özsoy (Dk.76 Oluş), Özgen Erdem, Muhammet can Öztürk, Emre Usta, Emre Gemici

Goller: Dk.12 Emre Usta, Dk.52 Yasin Öztop

Sarı Kart: Gökhan Günaydın, Hasan, Sertaç Emre Usta, Yasin Öztop

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 12: GOOOOOOOOL Maçın 12.dakikasında ceza sahası içinde Özgen dışarı çıkardı. Burak Özsoy’un şutu zayıf kaldı ancak Emre Gemici’nin pasında Emre Usta topu ağlara gönderdi.

Dakika 15: Doğancan’ın yere düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Özgen Erdem topu kaleciye nişanladı. Ardından dönen topta Emre Gemici’nin röveşatısını yeni kaleci çıkardı.

Dakika 39: Emre Gemici dar açıdan kaleci ile karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı.

Dakika 45: Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında rakip taraftarların önündeki kalede bulunan kalecimiz Kaan Kars’ın önüne torpil atıldı. Karşılaşmanın hakemi maçı kısa süre durdurdu.

Dakika 52: GOOOOOOOOOOL Emre Gemici kaleci ile karşı karşıya kaldı ve yanında müsait durumdaki Yasin’e attı. Yasin’de boş kaleye topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkardı.
OrduYorum/Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi