A.Güçlü Şimşek / Ordu yorum

Günü 19 Eylül Stadı’nda antrenman yaparak geçiren Orduspor’da yarın oynanacak karşılaşma öncesi bekleyiş başladı.Ligin ilk maçı olan Kayserispor maçı ile lige başlayacak Orduspor’da Adem Sağlam’ın hafif sakatlığı bulunuyor. Kayserispor maçında oynayıp oynayamayacağı maç günü netlik kazanacak.

TRANSFER TAHTASI AÇILDI

Günlerdir gündemi meşgul eden Orduspor’un transfer tahtası dün gerekli miktarın yatırılmasıyla açıldı ve futbolcuların lisansları çıkarıldı. Şimdi ise futbolcuların peşinatları için gözler Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a çevrildi. Altaş Tv’de yapılan kampanya’da yaklaşık 300 bin liralık kombine satın alacağının sözünü veren Enver Yılmaz ve diğer kombine ve forma alanların ödemeleri yapmasıyla futbolculara peşinatlar da ödenecek.

MUTUMBA HAZIR

Kapma geç katılan ve kamp sonrası çalışmalarda hafif bir sakatlık geçiren Orduspor’un en büyük kozlarından olan Martin Mutumba son günlerdeki yoğun çalışma temposuyla maça hazır hale geldi. Teknik Direktör Fikret Yılmaz uygun görürse Martin Mutumba’nın Kayserispor maçında oynaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi