Ordu Yorum /A.Güçlü Şimşek

Orduspor bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalabilmek için   Sarıyer ile maça çıkıyor. 2. Lig temsilcisi Sarıyer ile karşılaşacak olan Orduspor, bugün saat 13.00’da Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda gruplara kalabilmek için mücadele edecek.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Hakem Hakan Akmısır yönetecek. Yardımcılıklarını ise Fatih Söyler,Gökmen Baltacı,Aykor Karaca yapacaklar. Karşılaşma herhangi bir televizyon kanalından yayınlanmayacak.Sarıyer ile karşılaşacak Orduspor bu maçı kazandığı takdirde gruplara kalacak.

Son zamanlarda ligde büyük sıkıntılar yaşan Orduspor’da yönetim kurulu üyeleri ve başkan Orduspor’un kamp yaptığı otele gelerek futbolculara moral verdi. Futbolcularla görüşen yöneticiler futbolcuların fikirlerini alarak yaşanan olumsuzlukları çözebilmenin yollarını aradılar. Futbolcularla özel olarak da görüşen Başkan Türkmen’in bu görüşmenin ardından futbolculara bazı sözler verdiği ve futbolculardan da bazı konularda sözler aldığı öğrenildi.

Maddi konuda yaşanan sıkıntıları çözmek için de önlemler alan yönetim kurulunun takıma birkaç gün içerisinde  ödemeler yapması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi