Ordu Yorum/Celal Yıldız


Orduspor PTT 1. Lig’de varoluş maçına çıkıyor. Mor Beyazlı takımın ligde kalmak için mutlak galip gelmesi gereken maçta rakibine karşı son 10 maçta 8 galibiyetinin bulunması oyunculara artı motive sağlayacak. 13 maçta sadece 4 puan toplayan Orduspor, Ege temsilcisini yenerek rahat bir nefes almak istiyor.

Eksik çok

Takımımızda kaleci Alişan’la birlikte Cemre Atmaca’nın sakatlığı bulunuyor. Mutumba’nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Geçtiğimiz hafta Altınordu deplasmanında kırmızı kart gören Ufukhan Bayraktar ve Yasin Şahan’da takımdaki yerini alamayacak. Kulüple bağlarını koparan Ali Güzeldal da kadroda yer almıyor.

Ziya’nın durumu belirsiz

Altınordu mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Ziya Doğan’ın kadro dışı bıraktığı Ziya Alkurt ve Serdar Deniz’den kadroda olup olmayacağı merak konusu. Orduspor’a yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Ziya’nın Denizlispor maçında oynama ihtimali var.

Denizlispor’a karşı şansımız tutuyor

Orduspor’un bugün karşılaşacağı Denizlispor’a karşı bariz üstünlüğü bulunuyor. İki takımın aralarındaki 10 maçta Mor Beyazlıların 8 galibiyeti var. Rakibine bir kez yenilen takımımız sahadan bir kez de beraberlikle ayrıldı.

19 Eylül’de sadece bir puan alındı

Bu sene ligde sıkıntılı günler geçiren Mor Beyazlı takım, 19 Eylül Stadyumu’nda sadece bir puan alabildi. Ligin 5. Haftasında Karşıyaka’yı ağırlayan Orduspor, bu maçtan sonra üst üste 8 mağlubiyet aldı. Bu sezon şimdiye kadar iç sahada 6 maça çıkan Mor Şimşekler 5 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Muhtemel 11

Orduspor’un Denizlispor’a karşı: Fomichev- Volkan, Erkan Adem, Mesut- Ziya, Emrullah, Yusuf, Serdar, Emre, Ümit 11’iyle oynaması bekleniyor.

İlk yarı bitene kadar kalan maçlarımız

14. Hafta Orduspor-Denizlispor

15. Hafta Giresunspor-Orduspor

16. Hafta Orduspor-Alanyaspor

17. Hafta Boluspor-Orduspor

 

 

Editör: Haber Merkezi