A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

 Başkan Nedim Türkmen transfer tahtasının açılması için görüştüğü eski futbolcular Ali Çamdalı,Müslüm Yelken ,Ferhat Çökmüş ve Ayila Yusuf’tan olumsuz yanıt aldı. Futbolculara alacaklarının bir miktarının ödenmesi için taahhütte bulunan Başkan Nedim Türkmen’e bu futbolcular alacaklarının tamamının ödenmemesi halinde davalarından vazgeçmeyeceklerini söylediler.

Bunun üzerine TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le görüşen Orduspor’a bir olumsuz yanıt da TFF’den geldi. Futbolculara alacakları ödenmediği takdirde Orduspor’un transfer tahtası açılmayacak ve şu ana kadar yapılan transferlerin lisanları çıkarılamayacak. Bu durumda da Orduspor’un PTT 1.Lig’de mücadele edip edemeyeceği tartışmaya açık bir konu gibi gözüküyor.

BAŞKAN TÜRKMEN İSTİFA EDEBİLİR

Kongrede aday olması ve görevi bırakmaması telkininde bulunan Nedim Türkmen, en çok destek almayı beklediği yer olan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden de destek alamadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın maddi olarak şu ana kadar herhangi bir destek olmaması sonrası Başkan Türkmen’in istifası gündeme geldi. Yakın çevresine bu olayları artık ne maddi ne de psikolojik olarak kaldıramadığını ve elinden de başka bir şey gelmediğini söyleyen Başkan Türkmen her an istifa edebilir.

SAHİP ÇIKMA ZAMANI

Orduspor eğer bu zorlu günleri atlatamazsa, sonu zincirleme kaza gibi kötü olacağa benziyor. Ordu şehri olarak Orduspor’a sahip çıkmak için bundan daha önemli bir zaman yok. Birkaç gün içerisinde maddi destek gelmediği takdirde Orduspor’un Kayserispor maçına çıkacak bir takımı olmayabilir.

 

Editör: Haber Merkezi