OrduYorum / Samet Karadağ FM


Karaağaç, yaptığı açıklamada, 12 Kasım Çarşamba günü FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu'nda, Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda, Litvanya temsilcisi Fortuna Klaipeda ile yaptıkları maçta salonda yaşanan aksaklıklar nedeniyle bin avro para cezası aldıklarını ifade etti.

 Karşılaşma sırasında skorbordda meydana gelen arıza ve salon çizgilerindeki sorun nedeniyle FIBA'dan ceza ve uyarı yazısının kulübe ulaştığını anlatan Karaağaç, "Buna göre kulübümüz bin avro ile cezalandırıldı. Ayrıca bir sonraki maçta aynı hataların olması durumunda, Ordu'da oynanmaması kararı alınacağı ifade edildi. Bu karar bizleri oldukça üzdü" diye konuştu.



Sparta&K MR Vidnoje maçı İstanbul'da


FIBA Kadınlar Avrupa Kupası üçüncü maçını, 19 Kasım Çarşamba günü İstanbul'da oynanmasını kararlaştırdıklarını belirten Karaağaç, "Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda yaşanan aksaklıklardan ve FIBA'nın bu uyarısını dikkate alarak gruptaki üçüncü maçımızı İstanbul'da oynama kararı aldık. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak bu maça tüm gurbetçilerimizi bekliyoruz" diye konuştu.


Durmuş Karaağaç, salonda yaşanan sıkıntılar nedeniyle Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü yetkililerini sorumlu tuttuklarını da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi