Ordu Yorum/

PTT 1.Lig'in dördüncü haftasında Orduspor, bu akşam saat 20:00'da İzmir Atatürk Stadı'nda Karşıyaka ile karşılaşıyor. Mor-Beyazlılar, bu zorlu deplasmandan puan yada puanlarla dönmeyi hedefliyor. Orduspor, bu akşam oynayacağı maçın son provasını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Aynı puana sahip iki takımın maçının büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor.   

SÖZERİ'DEN PRES EMRİ...

Bu akşam oynanacak maç öncesi Teknik Patron Erkan Sözeri, oyuncularına önemli uyarılarda bulundu. İzmir temsilcisinin sahasında çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu futbolcularına aktaran başarılı çalıştırıcı, maç boyunca futbolcularından tam saha pres yapmalarını istedi. Önlerinde çok önemli maçlar olduğunu sözlerine ekleyen Sözeri, "Bu akşamki Karşıyaka maçıyla birlikte bir haftada 3 maç yapacağız. Bu sıkışık maç programından oyuncularımın alınlarının akıyla çıkacaklarına olan inancım tam" dedi.  

"OYUNCULARIMA İNANCIM TAM" 

Teknik direktör Erkan Sözeri, sadece Karşıyaka maçına odaklandıklarını belirterek, "Biz en iyi şekilde hazırlandık. Rakibimiz Ege takımlarından Karşıyaka. Bu maça en iyi şekilde çıkarak puan ya da puanlarla geri dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Kadrolarının kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirten Sözeri, "Dar bütçeye rağmen oluşturduğumuz kadroya güveniyorum. Ligde oynadığımız iki maçta olduğu gibi Karşıyaka maçında da oyuncularımın elinden gelen her şeyi yapacağına inanıyorum" diye konuştu. 

"ZOR MAÇ OLACAK"

Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten takım kaptanı Anıl Taşdemir, bu akşam bu güzel başlangıcı Karşıyaka karşısında da devam ettirmek istediklerini vurguladı. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini anlatan Taşdemir, "Uzun bir ara oldu. Çünkü tam ısınmıştık ve alışmıştık ama bir bakıma da iyi oldu. Ben dahil sakat olan arkadaşlarımız vardı. Bu arada kendimizi toparlama şansı bulduk. İyi bir dönem geçirdik. İki hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda da güzel futbol oynadığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"DİSİPLİNİ SAHAYA YANSITMALIYIZ"

Taşdemir sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbol anlamında kendi kriterlerimiz var. Antrenmanda, takım içinde ve sahada disiplin anlayışımız var. Bunu da sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Sezona da iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah daha fazla güç depolayarak ve bir şey kaybetmeden tekrar oyun disiplinini sahaya yansıtmayı istiyoruz. Bu şekilde de Karşıyaka maçından iyi bir sonuç alarak döneceğimize inanıyorum."

"TAKIMDA GÜZEL BİR HAVA VAR"

Taşdemir, takım içerisinde güzel bir hava olduğunu vurgulayarak, "Karakter olarak bu sene çok iyi bir takım oluşturuldu. Bunun yanı sıra oyun anlamında da zevk alarak oynuyorum.Orduspor'u izleyenlerin de zevk aldığını düşünüyorum. Takımda iyi bir hava, iyi bir arkadaşlık var. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Bu anlamda da bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi