Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Orduspor defansın soluna takviye yaptı. Mevcut kadroda bu bölgede alternatifsiz olan Hüsamettin Tut’a alternatif olarak geçtiğimiz sezon Altay’da oynayan tecrübeli oyuncu Mesut Çaytemel ile anlaşan Orduspor bu futbolcunun kampa katılmasıyla kadrosunu daha da güçlendirdi.

Kulüpten futbolcu ile yapılan açıklamada ; ‘’Ordusporumuz sol bek oyuncusu Mesut Çaytemel ile anlaşmaya varmıştır.

Ordusporumuz, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altay’da forma giyen sol bek oyuncusu Mesut Çaytemel ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır. Takımımızın Bolu kampına katılan Mesut Çaytemel’e hoş geldin diyor, Mor-Beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz’’ dendi.

Mesut Çaytemel kimdir?

1984 Bursa doğumlu ve sol bek mevkisinde görev yapan oyuncu, sırasıyla Bursa Merinosspor, İnegölspor, Antalyaspor, Samsuspor, Altay, Giresunspor, Boluspor ve son olarak yeniden Altay takımlarının formalarını giymiştir. Bu sezon Altay forması altında toplam 27 lig karşılaşmasında forma giyen oyuncu, 7 kez rakip fileleri havalandırmıştır. 2007-2008 sezonunda Antalyaspor forması altında Şampiyonluk yaşayan oyuncu, PTT 1. Lig’de bu zamana kadar 129 karşılaşmada forma giymiştir.
Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi