Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un Teknik Direktörü Metin Diyadin, hafta sonu oynanacak olan Samsunspor maçında taraftarların kendilerine büyük destek verilmesi geektiğini söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un Teknik Direktörü Metin Diyadin, Samunspor maçında taraftarların takıma çok büyük destek vermesini istedi.

Diyadin, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu oynanacak olan Samsunspor maçı öncesi Orduspor taraftarlarının her zamanki gibi takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Orduspor'un çok büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin en büyük parçasınında taraftarlar olduğuna dikkati çeken Diyadin, şunları kaydetti:

''Orduspor olarak hafta sonu oynayacağımız Samsunspor maçında taraftarımızın futbolcularımıza moral ve güç adına her şeyi vermelerini istiyorum. Lig başladığından bu yana hep Süper Lig'in en büyük adayı olan Orduspor bugün ligin bitimine 4 hafta kala halen Süper Lige çıkacak noktadadır Taraftarımız Orduspor'u hedefe götürecektir. Süper Lig'e çıkaracak maçlardan bir tanesi olan Samsunspor maçında takımımıza çok büyük destek vermeliyiz. Maç günü herkesin mor beyaz formalarıyla gelmesini istiyoruz. Hepimiz göreceğiz ki, birlik ve beraberliğimiz Samsunspor maçını almamızı sağlayacaktır. Her maça 3 puan almak için çıkıyoruz. Samsunspor maçında centilmenlik ölçüsünde, taraftarımızdan maçın 90 dakika olduğunu unutmadan, çok büyük destek bekliyorum.''

Editör: Haber Merkezi