A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

ERKAN SEKMAN : ORDUSPOR’UN HEDEFİ HER ZAMAN GALİBİYETTİR

Erkan konuşmasında ; ’’Artık yüklemeler,kamplar, ağır idmanlar bitti.Kayserispor maçı için hazırlıklarımız devam ediyor. Kendi sahamızda ilk maçımızı oynayacağız, inşallah iyi olacak. Lige iyi başlamak çok önemli.Kağıt üzerinde bakıldığında Kayserispor iyi bir takım,iyi bir ekip. Biz Orduspor olarak da geçen sene 71 puan toplamış ve bu yıl yeni transferlerle daha kuvvetlenmiş bir ekibiz.Güzel ve keyifli bir maç olacak. Seyircileirmiz olsa daha iyi olurdu. Stad etrafında onların da desteğini hissedeceğiz arkamızda. Hedefimiz galibiyet olacak. Orduspor’un hedefi her zaman galibiyettir.’’ dedi.

KAAN KARS : HEDEFİM OYNAMAK


Kaan ; ‘’Takım çalışmaları iyi geçiyor, kendi açımdan da iyi geçiyor.Her şey iyi olacak bu sene. İnşallah istediğimiz yerlere geleceğiz.Kaleci antrenmanlarımız da gayet iyi devam ediyor.rekabet konusunda abilerimi  zorlayacağım.İnşallah şans gelirse de oynayacağım. Hedefim tabi ki herkesin istediği gibi oynamak. Kayserispor maçını da kazanacağız inşallah.Üç puanı alıp yolumuza devam edeceğiz. Alt yapıdan çıkan futbolcular  olarak abilerimizle uyumumuz iyi.Her konuda bize yardımcı oluyorlar,bir sıkıntımız yok.İnşallah bu sene şampiyon olacağız.’’ dedi.

VOLKAN KOÇALOĞLU : SEYİRCİSİZ OLMASI ÇOK SAÇMA


Volkan konuşmasında ; ’’Bu zamana kadar gerekli bütün çalışmaları yaptık.Bu hafta içi gerçeğe dönüş yapıyoruz.Çok az zamanımız kaldı. Kayserispor maçı hafta sonu. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.İyi bir takımız.Önümüzde galibiyet var inşallah ve üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz.İyi bir takımla oynayacağız.Bizim takımımız da gayet iyi bir takım,kaliteli bir takım.İnşallah iyi mücadele edip üç puanı almak istiyoruz.’’dedi.

Taraftarların olmayacak olmasının hatırlatılması üzerine Volkan ‘’Bu maçta onlara çok ihtiyacımız olacaktı aslında.Seyircisiz olması bana çok saçma geliyor. Enteresan cezalar geliyor ama artık yapacak bir şey yok. En azından taraftarlarımız bizlere arkamızda olduklarını hissettirsinler. Bizim için önemli bu. İnşallah taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz.İnşallah her şey güzel olacak.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: Haber Merkezi