PTT 1.Lig’de sıkıntıları aşamayan Orduspor, kan kaybetmeye devam ediyor. Takımdan son olarak Yasin Ozan, Umut Sönmez  ve Ziya Alkurt ayrıldı.

Orduspor’a sezon başında Almanya’dan gelen gurbetçi oyuncular Yasin Ozan, Umut Sönmez’le birlikte geçtiğimiz ve bu yılın başarılı isimlerinden Ziya Alkurt takımdan ayrıldı. Sezon başındaki kadrodan hemen hemen kimsenin kalmadığı Mor Beyazlıların geleceğini otoriteler karanlık olarak yorumluyor.

İki oyuncu 4 gol atmıştı

Bu sezon 15 kez Orduspor forması giyen forvet oyuncusu Yasin Ozan bir kez rakip fileleri havalandırdı. Ziya Doğanın gelişiyle sağ bek mevkiinde görev alan orta saha oyuncusu Umut Sönmez 15 maçta bir gol atarken 3 de asist yaptı.

Ziya’dan 2 gol 3 asist

Karadeniz temsilcisinde Ziya Alkurt da alacaklarının ödenmenesi sonucunda serbest kaldı. Bu sezon 16 maçta forma giyen genç oyuncu 2 gol 3 asistlik performans gösterdi. 90 doğumlu başarılı futbolcu geçen yıl da 26 maçta forma giymiş takıma önemli katkı sağlamıştı.

Yasin ve Umut Antep’e

Yasin Ozan için Gaziantep BBSKnin yakın temasta olduğu öğrenilirken Umut Sönmezi biri Süper Lig 3’ü de PTT 1.Lig takımı olmak üzere 4 takımın istediği söyleniyor. Gaziantepteki bazı yerel haber siteler ise Gaziantep BBSK’nin prensipte anlaştığı Umut Sönmez ve Yasin Ozan’ı imza attırmak için kente getirdiğini iddia ediyor.

 Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi