Bu sezon üçüncü kez Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, bu cezadan ihtarla kurtulamadı. Mor-Beyazlı ekip, ikinci kez ihtar aldığı ceza konusunda geri adım atmazken, üçüncü ihtar sonrasında ise para cezası aldı.

 

TFF kayıtlarında yer almayan forma setleriyle mücadele ettiği Ordu 1.Amatör Lig hem de Bölgesel Amatör Lig'in ardından 3.Lig'de de aynı şekilde devam eden Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, ilk iki maçında ihtar cezası almıştı. 3.Lig'in ilk maçı ve Türkiye Kupası 1.Tur maçlarıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu ''TFF onayı olmayan forma setleriyle müsabakaya çıkılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası'' açıklaması ile cezayı belirtirken, ligin 2.haftasında oynanan Karbel Karaköprü Belediyespor maçında da aynı forma setini kullanan Ordu ekibinin cezası 4.000 Lira oldu.

 

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nde ilerleyen haftalarda da bu eylem devam ettikçe verilecek cezaların daha sonra puan silme cezasına kadar yükseleceği öğrenildi. SAMET KARADAĞ / ORDUYORUM

Editör: Haber Merkezi