PTT 1.Lig'de haftanın en önemli maçında Orduspor - Samsunspor'u 19 Eylül stadında ağırladı. İlk iki şansını devam ettirmek isteyen Orduspor ve Samsunspor maçı öncesi tribünde ve sahada dostluk görüntüleri vardı.  Maça Orduspor hızlı başladı. İlk yarıda Landel , Anıl ve Erkan Sekman'la pozisyonlardan yararlanamadı. Samsunspor'da ise Canberk ve Adilovic hücum hattında etkili isimlerdi. İlk yarı iki takım adına şansız anlar yaşandı. Önce 8.dakika da Ziya Orduspor'da sakatlanarak yerini Canberk'e bıraktı. Samsunspor'da ise 29.dakikada Canberk sakatlandı ve Murat Akyüz oyuna dahil oldu. İkinci yarıya Samsunspor başladı ve ikinci oyuncu değişikliğide zorunlu oldu. 
49.dakika da Adnan sakatlanarak oyundan çıktı ve yerine Turgay girdi. 53.dakika da müthiş bir kontra atağa çıkan Samsunspor bir anlık anlaşmazlık sonucu ataktan yararlanamadı. 70 dakika'da ceza sahası içinde Umar'ın Eren'e yaptığı müdahale sonucu Orduspor penaltı bekledi. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu devam kararı verdi. 76.dakika da oyuna giren Ufukhan bir dakika sonra müthiş bir şut attı kaleci Furkan köşeden çıkardı. Son dakikalarda orta sahada geçen mücadele başladığı gibi golsüz bitti.

MAÇTAN DAKİKALAR
15. dakikada Anıl'ın ceza sahasına uzun pasında Subasic'den önce savunma son anda araya girerek topu kornere gönderdi.
17. dakikada Volkan’ın ceza sahasına ortasında kaleci Furkan topu elinden kaçırdı. Topu önünde bulan Soro'nun pasında Landel'in vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.
20. dakikada Ferhat Öztorun’un ceza sahasına uzun kullandığı taç atışını savunma uzaklaştıramadı. Meşin yuvarlağı önünde bulan Selçuk'un vuruşunda top auta çıktı.
22. dakikada Orduspor kalesi önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Aminu Umar’ın vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.
25. dakikada Subasic’in sert  şutu  kaleciden döndü.
Dönen topa Landel'in vuruşunda kaleciyi geçen topu defans çeldi. Kornere gitmesi beklenen topa yetişen Ferhat Öztorun'un ortasında Selçuk'un vuruşunda savunma topu çizgiden çıkardı.
47. dakikada sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalan Subasic’in vuruşunda top auta gitti.
50. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Ekigho'nun kaleci ile karşı karşıya vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ferhat'tan döndü. Dönen topu iyi takip eden Arif'in vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.
56. dakikada Anıl’ın ceza sahası içine kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Landel’in vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.
77. dakikada Landel'in sol kanattan pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Ufukhan'ın vuruşunda kaleci Furkan meşin yuvarlağı kornere çeldi.90+2’de Anıl’ın direkt kaleye kullandığı serbest vuruşta top kaleci 
Furkan’da kaldı. İHA

Editör: Haber Merkezi