A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum


Takım savunmasında  hatalarımız var

Defansta ve takım savunmasında hatalarımız oldu. Bu hatalarımızı da gördük ve bunun üzerinde çalışmalarımızı da yoğunlaştıracağız. Aslında takım savunmasındaki sorunlarımız Adana’da da vardı. Orada 4-2 galip geldiğimiz için bu hatalar çok fazla gözükmedi.Antalyaspor’un analizini de yapmıştık.Süratli oyunculara sahip olduklarını ve hızlı çıktıklarını konuşmuş ve analiz etmiştik. Maalesef sahada bambaşka bir fotoğraf oldu. Buna iş kazası diyelim,bundan sonra inşallah onu telafi edeceğiz.

Revizyon yapmayı düşünüyorum

Takım savunmasında sıkıntımız var. Revizyon yapmayı düşünüyorum. Mağlup olduk diye de hep beraber yelkenleri suya indirmeye gerek yok. İyi takımız,sadece hatalarımız var. Bu takımdan beş tane banko oynayan oyuncu gitmiş. Bu oyuncuların yerine oyuncu adapte etmeye çalışıyoruz. Bir uyum sorunu söz konusu.

Emre ve Ümit Elazığ maçında sahada olabilirler

Mutumba çok iyi çalışıyordu. Onun sakatlanması tamamen kendisiyle alakalı. Emre ve Ümit bu hafta sahalara dönecekler.


Türkiye Kupası’nda amaç turu geçmek

Turu geçmek istiyoruz. Oynamayan arkadaşlarımız var,onlara şans vereceğiz ve durumlarını göreceğiz. Futbolda hedef koymak doğru değil. Önce bakıp,göreceksiniz sonrasında hedef koyacaksınız. Hedef koyabilmek için hem saha içinde hem de saha dışında güçlü olmanız gereklidir. Taraftar ve mali açıdan güçlü olmak lazım. Özellikle de belirtmek isterim ki mağlubiyetleri sahadaki futbol takımı almaz,camialar alır. Tribünde taraftarımız yok. Taraftarın takıma sahip çıkması lazım.

Editör: Haber Merkezi