Sezonu deplasmanda son dakikada attığı ve yediği gollerle Kuşadasıspor ile 1-1 berabere kalarak açan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde, takımın maç sonunda yaşadığı üzündü yönetimi mutlu etti. Üzüntünün takımın şampiyonluğa inanmasından kaynaklı olduğunu söyleyen Basın Sözcüsü Prof.Dr.Çağatay Öztürk, değerlendirmede bulundu.
''Bir Anlık Hata Beraberliği Getirdi''

2021-2022 Futbol sezonunun ilk müsabakasına Kuşadasıspor ile deplasmanda karşılaşarak başladık. Öncelikle Kuşadasıpor Yönetim kuruluna, bizleri maç öncesi ve sonrası ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunmaları ve örnek misafirperverlik gösterdikleri için teşekkür ediyoruz. 52 Orduspor Futbol Kulübü'müzle yeni sezonda şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Yönetim Kurulumuzun, teknik heyet ve futbolcularımızın, ilimizin ve taraftarlarımızın bundan hiç bir kuşkusu yoktur. Müsabaka mevsim normallerinin üzerinde sıcak bir havada oynandı. Maç sonucunun, puan ve skor olarak bizleri memnun etmediği gerçeği göz ardı edilmeksizin, genel olarak oyuna hakim olduğumuz ve futbolcularımızın istekli olmaları, bizleri sevindirmiştir. Maç başladıktan itibaren oyun disiplininden kopmadan hücumu düşünen bir anlayışla maçın sonlarına doğru istediğimiz golü bulduk. Fakat uzatmalarda bir anlık hata sonucu beraberlik golünü yedik. 

Futbolcularımızın gol sonrası üzüntüsü ne kadar şampiyonluğa baş koyduğumuzun sonucudur."

"Bütün şehrimizi davet ediyoruz"
"Bu hafta sonu 11 Eylül Cumartesi günü saat 15:30'da gurubumuzun güçlü takımlarında 68 Aksaray Belediyespor ile kendi seyircimiz önünde 19 Eylül Stadında karşılaşacağız. Bu müsabakaya bütün şehrimizi davet ediyoruz. Bütün taraftarlarımız bu maçta mor-beyaz bayraklarını ellerine alarak stadımızı doldursunlar. Şehrimize yakışan budur. Hep birlikte, el ele şampiyonluğa yürüyelim"
SAMET KARADAĞ/ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi