Ordu Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği kutlamaya Galatasaray Spor Kulübü'nü temsilen Başkan Yardımcımız Yusuf Günay katıldı.

Yoğun işleri sebebiyle kutlamaya katılamayan Başkanımız Mustafa Cengiz'in mesajı, barkovizyondan davetlilere iletildi.

Ordu Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Burçin Doğan gecenin açılış konuşmasını yaptı.

Burçin Doğan, “Büyük Galatasaray taraftarı, Ordu Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak şampiyonluğun simgesi olan kupalarımızla birlikte sayın Başkan Yardımcımız Yusuf Günay’ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz şampiyonluk balosuna hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” diyerek konuklara seslendi.

Burçin Doğan'ın konuşmasının ardından, yakın zamanda hayatını kaybeden dernek üyelerinden Kamil Ersin Alp için hazırlanan anma videosu yayınlandı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, davetlilere hitap etti.

Yusuf Günay “Saygıdeğer Ordulular, sizleri en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Öncelikle Kamil Ersin Alp kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Son derece üzgün olduğumu söylemek isterim. Fakat kaderin önüne geçilemiyor maalesef. Sevgili Ordulular öncelikle sayın Başkanımız Mustafa Cengiz’in sizlere çok selamları var. İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak’ın, Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın teker teker sizlere selam ve saygıları var. 22. lig şampiyonluğumuz ve 18. Türkiye Kupası şampiyonluğumuz hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah hep birlikte nice şampiyonluklar yaşayacağız. Şimdi hedef 23 diyoruz. Bildiğiniz gibi 2017 yılının Aralık ayında Galatasaray’da erken seçim kararı alındı. İdari, mali ve sportif açılardan zor günler geçiriyordu. Seçim kararı sonucunda Sayın Mustafa Cengiz seçimde aday olarak Galatasaray için taşın altına elini koydu ve seçimi kazandı. Öncelikle çözülmesi gereken iki temel sorunumuz vardı. Bir tanesi Avrupa Kupaları’na gidilme tehlikesini gidermek, ikincisi Galatasaray’ın mali yönden sorunlarını çözmek için sermaye artırımı gerçekleştirmek. Bildiğiniz gibi her ikisi de gerçekleştirilerek Galatasaray 2017-2018 yılının hem şampiyonu oldu hem de mali yönden sorunlarını çözmek için çok önemli bir adım atmış oldu. Geçen yıl da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Geçen sezonun yine şampiyonu oldu. Galatasaray geldiği nokta itibarıyla idari, mali ve sportif anlamda zor günler geçirirken son 10 yılda ilk defa kara geçen bir kulüp oldu. Bu çok önemli bir başarıdır. Bir spor kulübünün mali anlamda kara geçmesi takdir edilecek, alkışlanacak bir durumdur. Yönetim olarak mevcut durumun çok daha ileriye getirmek adına her türlü gayreti ve çabayı sarf ediyoruz. Taraftarlarımızdan büyük güç alıyorum. Artık Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekten taraftarların takıma çok büyük desteği var. Takımın en önemli itici gücü haline gelmiş durumda. Taraftarlarımızdan aldığımız destekle biz de hiç yorulmadan Galatasaray’ın hak ve menfaatlerini korumak için elimizden gelen her türlü gayreti sarf ediyoruz. Ordu, Karadeniz’de Galatasaray’ın kalesidir. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

Yusuf Günay'ın konuşmasının ardından Ordu Galatasaray Taraftarlar Derneği başkanı Burçin Doğan tarafından Başkan Yardımcımıza plaket takdim edildi.

Gecenin ilerleyen bölümünde ultrAslan kurucularından DJ Suat Ateşdağlı sahne aldı.

Editör: Haber Merkezi