İlk ziyaretini, Şehit Hv.Plt.Bnb.Ümit Karamustafa’nın, Fatsa ilçesi Mustafakemalpaşa Mahallesinde oturan ailesine yapan Vali Seddar Yavuz, şehit pilotun babası Sebahittin, annesi Nezaket ve eşi Meryem Karamustafa ile diğer aile fertlerine başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu. Taziye ziyaretinde, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi. 

Ziyarette, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Emniyet Müdür Vekili Özler Özer, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can da hazır bulundu.  

İkinci taziye ziyaretini, Şehit Hv.Plt.Yzb.Ali Şahin Odabaşı’nın, Altınordu ilçesi Yaraşlı Mahallesinde oturan ailesine yapan Vali Seddar Yavuz, şehit pilotun babası Mehmet Şefik, annesi İnci ve eşi Özlem Odabaşı ile diğer aile fertlerine başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu. Ziyaretin devamında, Şehit Hv.Plt.Yzb.Ali Şahin Odabaşı’nun ruhuna ithafen ailesi tarafından Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. 

Ziyaret ve Mevlid-i Şerif programında, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Emniyet Müdür Vekili Özler Özer, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan,  İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Altınordu İlçe Müftü Vekili Fatih Özdemir de hazır bulundu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi