Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta yoluna namağlup devam eden ve sezon başında aldığı -9 puanı kapatmaya 1 maçı kalan Orduspor’da yönetimin, teknik heyet ve futbolculara verdiği sözleri tutmaması can sıkıyor.
Orduspor’da sular durulmuyor. Son senelerde yaşadığı ekonomik krizi bu sezon biraz da olsa hafifleten Orduspor’da, saha içine bakıldığında da Spor Toto 3.Lig’de mücadele edilen 2016-2017 sezonunun geride kalan 4 haftasında alınan başarılı sonuçlar taraftarları tatmin etmeye başladı. Ancak madalyonun diğer yüzüne bakıldığında sezon başından beri yaşanan ödeme krizi Teknik Direktör Metin Altınay’ı da çileden çıkardı.

Teknik Direktör Metin Altınay, 2-0’lık Maltepespor galibiyetinden sonra telefonla katıldığı tv programında takımda olumlu bir havanın olduğunu sezon başında kazanmayı alışkanlık haline getiren takım yaratmak istediğini ve bunu başardığını dile getirirken yönetimin verdiği sözleri tutmamasından da şikayet etti. Altınay tepkisini ”20 yaşında gençlere ve teknik ekibime verilen sözler var yerine getirilmiyor. Sözlerin yerine getirilmemesinden mutsuzum rahatsızım Ordu’ya gelince yönetimle paylaşacağım” sözleriyle dile getirdi.
Orduspor’da yeni sezon peşinatları ve galibiyet primleri ödemesinde çoğu zaman sıkıntı yaşanırken, özellikle teknik heyet ve futbolcular bu konudan rahatsız olmaya başladığı ve sorunun en kısa sürede çözülmediği takdirde takımdaki olumlu havanın bozulabileceğini biliniyor.
OrduYorum/Samet Karadağ/Özel Haber
Editör: Haber Merkezi