A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

DEV EKRAN İSTİYORUZ

Sezonun ilk maçında herkesin bildiği gibi Orduspor –Kayserispor maçında stada sadece Kayserispor taraftarı alınacak. Orduspor taraftarı federasyon tarafından cezalandırıldı.Daha önce bu tip durumları yaşayan Göztepe taraftarı,Buca taraftarı cezalı maçlarında belediyeleri olsun,yönetimleri olsun stadyumun etrafına dev ekran kurarak taraftarları birlik beraberlik içerisinde maçlarını izleyip takımlarına destek verdiler.

19 EYLÜL STADI’NI RAKİBE TESLİM Mİ EDELİM?

Bazı maçlar, maçlardan önce kazanılır. Takımı zaten belli bir havayla stadyuma getireceğiz.Stadyuma girdikten sonra takım futbolcularımızın taraftarlarının dışarıda olduklarını,onları beklediklerini bilmelerini istiyoruz.Tezahüratlarımızla onları coşturmak istiyoruz.Bunun içinde Kuzey Kale Arkası’ndaki otopark kısmı uygun. Orduspor taraftarının dışarıda olduğunu bilecekler.Kayserispor taraftarı stadyumda seslerini duyururken protokolde oturanlar mutlu olacaklar mı?19 Eylül Stadı’nı rakibe teslim mi edelim? Kuzey Kale Arkası’na dev ekran kurulursa,taraftarlarımızı davet ederiz ve takımımızı doksan dakika destekleriz. Futbolcularımızı da motive ederiz.İsteğimiz bu.

KAZA OLMASINDAN KORKUYORUZ

Maçı televizyon verecek ama bir çok taraftarımız da maçı izlemek için stadın etrafındaki binaların üstüne,çatılarına çıkacak. Allah korusun böyle bir yoğunluk olduğu zaman bir kaza olmasından da korkuyoruz.

Editör: Haber Merkezi