Bayram izninden önce yapılan yoğun antrenman sonrası takımın en önemli isimlerinden Ufukhan Bayraktar ilk etap kampını değerlendirdi.

‘’İLK KAMP ÇOK GÜZEL GEÇTİ’’

 Ufukhan konuşmasında; ‘’Çok iyi bir çalışma ortamımız var. Yeni gelen arkadaşlarla çok çabuk kaynaştık.Hepsi çok yetenekli futbolcular. Zaten isim yapmış futbolcular. Aslında çok fazla söylenebilecek bir şey yok. Çok iyi çalışma ortamımız oldu. Hocalarımızın ve yönetimimizin bize yaklaşımı, bizim kendi arkadaşlarımıza ve yeni gelen arkadaşlarımıza yaklaşımımız gayet güzel oldu. Bence çok güzel bir çalışma oldu bizim için bu ilk kamp. Artık ikinci kampı bekliyoruz. 3 günlük bayram iznimiz var.İnşallah çok daha iyi olacağız.

 

Biz geçen sene de neşeli idmanlar yapıyorduk, bu sene de kalan iskelet olan bizler yeni gelen arkadaşlarımıza sahip çıktık. Onları da aramıza kattık. Onların uyum sağlaması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Mutlaka kötü gidişatlarımız da olacaktır ama elimizden geldiğince iyi olmaya çalışacağız.Ben şahsen geçen sene de çok iyi çalışıyordum bu sene de çok iyi çalışıyorum. Geçen sene benim şansızlığım çok sakatlandım. Bu sene elimden geleni yapacağım ve inşallah sakatlanmamaya özen göstereceğim. Takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Bu sene daha verimli olmak istiyorum’’ dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi