A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum

Ufukhan konuyla ilgili şunları söyledi; ‘’Aslında çok fazla konuşulacak bir şey yok.Buradayım.Öyle bir şey olsa iki senelik sözleşme imzalamazdım yeniden.Burada mutluyum,huzurluyum.Ne kadar maddi sıkıntı olsa da burası bizim evimiz gibi. Biz  burada mutluyuz,huzurluyuz. Evimize yakın,Trabzon’a yakın. O yüzden bir sıkıntımız yok.

KENDİ ADIMA UMUTLUYUM

Açıkçası çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarında geçen sene de bizim takım hazırlık maçlarında Trabzonspor’u yendiğimiz maçın dışında maç kazanamamıştık ama başarılıydık sezon içerisinde. Bu sene öyle olmadı ve çoğu maçı kazandık. Rakip güçlü ya da güçsüz fark etmez. Son maçta da Adanaspor maçı artık kamp bitecekti.Herkes kafa olarak kampı bitirmişti.İster istemez bir doluluk vardı kafamızda. Çok dolu olduğumuz için kafamızdaki şeyleri sahaya yansıtamadık.Neticesinde mağlup olduk ama bu bir hazırlık maçı. Resmi maçlarda böyle bir şey zaten olmayacak,olamaz. Büyük de konuşuyorum ama öyle bir şey söz konusu değil diye düşünüyorum. Çok şükür sakatlıksız,kazasız belasız kampı bitirdik. Arkadaşlarla birbirimiz tanıdık,hocamızı tanıdık. Hocamız bizi tanıdı. Ben umutluyum şahsen kendi adıma.

ORDUSPOR DAHA ÇOK POZİSYONA GİRECEK

Koşan,mücadele eden bir Orduspor olacak. Daha çok pozisyona girecek bir Orduspor geçen seneye nazaran. Geçen sene bu kadar pozisyona giremiyorduk  ama biraz daha fazla pas yapabiliyorduk. Bu sene hepsini bir arada yapmayı düşünen bir Orduspor olacak.Ben kendi açımdan çok umutluyum daha önce söylediğim gibi.Sakatlığımızın olmaması,futbolcuların bireysel olarak çok yetenekli olması beni umutlandırıyor şahsen.’’ 

Editör: Haber Merkezi