Samet Karadağ / Ordu Yorum

 

YASİN OZAN ''EN İYİYİ DÜŞÜNEREK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ''

 

 ''Almanya'da oynarken Türkiye'den bir çok takımla transfer görüşmesi yaptık. Orduspor bu takımlar arasında bizimle en çok ilgilenen takım oldu. Geçen seneki performansı ve Süper Lig'deki performansı transferde en önemli etken oldu.

Ordu çok güzel bir şehir ama biz buraya futbol oynamaya geldik. Bizim için şehirde birinci öncelik futbol. Takım içinde arkadaşlık ortamı çok güzel. Herkes kenetlenmiş durumda. Bu sene inşallah Süper Lig'e çıkacağız. Taraftarların destek olması gerekiyor. Onların inanması gerekiyor ki bizde lige inançlı başlayalım. Lige iyi bir başlangıç yaparak o şekilde devam etmek istiyoruz. Zaten genel olarak sıralamayı ligin başındaki performanslar belirliyor. Diğer takımlara baktığımızda çok zorlu bir lig olacağını görüyoruz. Almanya'daki altyapı ile Türkiye'deki altyapı arasında çok büyük fark var. Almanya'da çok büyük Türk yetenekler var. Örneğin Galatasaray'ın yeni Kaan Baysal çok samimi arkadaşım ve Robben gibi üstün yeteneklere sahip. Orduspor'da da altyapıdan gelen Burak Özsoy yetenekli bir arkadaşımız. Ligde fizik gücü ve defansı sağlam olan takım avantajlı durumda. Geçen sene Orduspor defans olarak başarılı grafik çizmiş. Bu sene de çok iyi  defans oyuncularına sahibiz. Defansımız çok sağlam. Özellikle Tandia oyunu çok iyi okuyabiliyor. Orduspor'un bulunduğu sürece gelince takım içinde bu sorun hiç kimseye yansımamış. Biz her zaman en iyiyi düşünerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman olumlu düşünmeye devam ederek çalışıyoruz. Taraftar olarak herkesin destek vermesini bekliyoruz.'' 

 

UMUT SÖNMEZ ''TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ''

 

Almanya'da oynarken Türkiye'den en ciddi ilgilenen kulüp Orduspor olmuştu. Önceki yıllarda Türkiye'den scout ekipler izlemeye gelmişlerdi. Geçen sene 10 gol ve 7 asistlik performans gösterdim. İnşallah bu sezon bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.

Orduspor'un sıkıntısından dolayı lisans problemimiz var ancak bu takımdaki hiçbir oyuncuya yansımamış durumda. Takımda çok iyi arkadaşlık var Çok kısa süre içerisinde birbirimize çok iyi uyum sağladık.Taraftarlarla birleşip Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Burda taraftarlara çok büyük görev düşüyor ve onlardan destek bekliyoruz. 

 İlk hafta oynanacak Kayserispor maçının seyircisiz olduğunu bildiklerini söyleyen iki futbolcudan 2.haftadaki Adanaspor maçında tekrar görüşeceğimizin sözünü aldık.

 

Editör: Haber Merkezi